☆☆ BLACK+DECKER – EPC12CA – Accuboormachine – 12V 1,2 Ah NiCd ongeziene prijzen

☆☆ BLACK+DECKER – EPC12CA – Accuboormachine – 12V 1,2 Ah NiCd ongeziene prijzen

BLACK+DECKER - EPC12CA - Accuboormachine - 12V 1,2 Ah NiCd in Venebrugge

12 Volt | Nikkel-Cadmium | 1,2 Ah | 1 snelheden

Ben je op zoek naar een boormachine die verschillende materialen kan doorboren met verscheidene schroefformaten? De BLACK+DECKER Accuboormachine EPC12CA biedt deze mogelijkheid.

Gebruik

Deze makkelijk te gebruiken boormachine kan door verschilende materialen heen. Verscheidene schroeven zorgen voor optimaal gebruik en het oplossen van meerdere boorklusen. Het schuifaccusysteem laat het wisselen van de accu snel en soepel verlopen.

Voordelen

Met 24 koppelinstellingen kun je vele boorwerkzaamheden verrichten. Het handige schuifaccusysteem maakt accu’s wisselen makkelijk en biedt een veilige verbinding tussen de accu en de machine.

Specificaties

Pneumatisch: ja
Accu: ja
Accusoort: NiCd
Aantal snelheden: 1
Aantal standen: 24
Opname boorkop: 10 mm
Aansluiting: Snelspan
Max. boordiamter: 25 mm
Max. toerental: 750 omw/min
Onbelast toerental: 750
Voedingsspanning: 12 Volt
Gewicht: 1,943 kg
Batterijcapaciteit: 1000 mAh

Verpakkingsinhoud

EĆ©n stuk

Over het merk BLACK+DECKER

BLACK+DECKER is bij uitstek een merk dat topkwaliteit en gebruiksvriendelijkheid in perfectie samenbrengt. Voor zowel de professionele als hobbymatige klusser en tuinier heeft dit wereldwijd leidende topmerk alles in huis. Van de bekende decoupeerzaag en onverwoestbare WorkMate tot een breed scala aan elektrisch gereedschap, houtbewerkingshulpmiddelen, zaagmachines en tuingereedschap. Wie kiest voor BLACK+DECKER, investeert in kwaliteitsgereedschap (met uitgebreide service en garantie) dat jarenlang meegaat en altijd topprestaties levert. Ga daarom ook eens naar de merkenpagina van BLACK+DECKER om alles te zien. (EAN code: 5035048206645 Welke accuboormachine moet ik kiezen?) (ID: 9200000010414572 BLACK+DECKER) Ben je iemand die het graag allemaal zelf doet in Venebrugge ? BLACK+DECKER - EPC12CA - Accuboormachine - 12V 1,2 Ah NiCd in Venebrugge

Doe het zelf materiaal bestellen in Overijssel

Meestal wordt jouw artikel “BLACK+DECKER – EPC12CA – Accuboormachine – 12V 1,2 Ah NiCd” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante tools in de streek van Hardenberg (Nederland).

Winkels in Hardenberg

Er zijn veel manieren om een artikel te bestellen. Weet dat dit een stabiel merk is: Hubo …


Er zijn veel shops nabij Hardenberg. Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal WWW.klussenerop.nl BLACK+DECKER - EPC12CA - Accuboormachine - 12V 1,2 Ah NiCd in Venebrugge


Reageren is niet mogelijk.