☆☆☆ Bosch PRR 250 ES Schuurroller – 250 Watt – Inclusief 2 Lamellenrollen en schuurhuls de beste deal

☆☆☆ Bosch PRR 250 ES Schuurroller – 250 Watt – Inclusief 2 Lamellenrollen en schuurhuls de beste deal

Bosch PRR 250 ES Schuurroller - 250 Watt - Inclusief 2 Lamellenrollen en schuurhuls in Krommenie

250 Watt | 3,029 kg | Vorm zool: Delta

De Bosch PRR 250 ES flexibele schuurroller is geschikt voor de bewerking van vele oppervlakken en materialen. Met behulp van de speciaal ontwikkelde schuurrollen kan je allerlei materialen bewerken. Dankzij het SDS-systeem zijn deze schuurrollen gemakkelijk en zonder gereedschap te vervangen. De schuurmachine beschikt over een traploze toerentalinstelling om aangepast te werken. De Bosch PRR 250 ES flexibele schuurroller wordt geleverd met een 10 mm lamellenrol, 60 mm lamellenrol en een opnameschacht voor slijphulzen 60 mm + slijphuls 60 mm.

Waar is het artikel voor geschikt?
Een schuurroller is geschikt om de meest uiteenlopende materialen en oppervlakken te schuren. De schuurroller kan gebruikt worden voor de volgende werkzaamheden:
– rechte oppervlakken, deurkozijnen, traptreden, tuinmeubels schuren
– grotere oppervlakken met oneffenheden, gebogen werkstukken schuren
– groeven, gleuven, tussenruimtes schuren

De voordelen van het gereedschap:
– In de plaats van vele toestellen en lastige handenarbeid: speciaal ontwikkelde schuurrollen voor verschillende materialen passen zich zelfs aan oneffen oppervlakken aan
– Optimale bediening en controle door goede greepvorm – zoals bij een verfrol – en softgrip
– Gepatenteerd SDS-systeem voor eenvoudig en zonder gereedschap vervangen van de schuurrollen
– Traploze toerentalinstelling om aangepast te werken
– 250 wattmotor voor grote afnamecapaciteit

De belangrijkste specificaties van de schuurmachine:
– Opgenomen vermogen: 250 W
– Onbelast toerental: 1.600 – 3.000 min-1
– Schuurrolbreedte: 5 – 60 mm
– Machinegewicht: 1,3 kg
– SDS-systeem

Tips & tricks:
– Draag persoonlijke beschermende uitrusting. Draag altijd een veiligheidsbril. Het dragen van persoonlijke beschermende uitrusting zoals een stofmasker, slipvaste werkschoenen, een veiligheidshelm of gehoorbescherming, afhankelijk van de aard en het gebruik van het elektrische gereedschap, vermindert het risico van verwondingen.

Wat zit er in de verpakking?
– Bosch PRR 250 ES Slijproller
– Lamellenrol 10 mm, korrel 80 (1 600 A00 14Y)
– Lamellenrol 60 mm, korrel 80 (1 600 A00 14V)
– Opnameschacht voor slijphulzen 60 mm + slijphuls 60 mm, korrel 80 (1 600 A00 14U)
– Nederlandstalige handleiding

Onderhoud
– Trek altijd de stekker uit het stopcontact voor werkzaamheden aan het elektrische gereedschap.
– Houd het elektrische gereedschap en de ventilatieopeningen altijd schoon om goed en veilig te werken. Verwijder aanhechtend schuurstof met een kwast.

Over het merk Bosch
Het merk Bosch is wereldmarktleider op het gebied van elektrisch gereedschap en toebehoren voor elektrisch gereedschap. De belangrijke succesfactoren zijn innovatiekracht en innovatietempo. Zo brengt Bosch elk jaar meer dan 100 nieuwigheden op de markt. Het assortiment bestaat uit elektrisch gereedschap, tuingereedschap, meetgereedschap en een breed assortiment accessoires voor deze artikelen. Al deze artikelen van Bosch zijn te koop bij bol.com en hierdoor hebben wij het grootste Bosch assortiment van Europa! (EAN code: 3165140716611 ) (ID: 9200000021765301 Bosch) Ben je een klussenerop in Krommenie ? Bosch PRR 250 ES Schuurroller - 250 Watt - Inclusief 2 Lamellenrollen en schuurhuls in Krommenie

Doe het zelf materiaal bestellen in Noord-Holland

Meestal wordt jouw artikel “Bosch PRR 250 ES Schuurroller – 250 Watt – Inclusief 2 Lamellenrollen en schuurhuls” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante tools Schuur- & Polijstmachines in de streek van Zaanstad (Nederland).

Bestellen? in Zaanstad

Er zijn veel manieren om een product te bestellen. Onthou dat dit een stabiel merk is: Gamma enz.


Er zijn veel winkels nabij Zaanstad. Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal WWW.klussenerop.nl Bosch PRR 250 ES Schuurroller - 250 Watt - Inclusief 2 Lamellenrollen en schuurhuls in Krommenie


Reageren is niet mogelijk.