☆ Bosch PSM 18 LI Multischuurmachine – Met 18 V 2.0 Ah Lit-Ion accu, lader en 3 schuurbanden ongeziene prijzen

☆ Bosch PSM 18 LI Multischuurmachine – Met 18 V 2.0 Ah Lit-Ion accu, lader en 3 schuurbanden ongeziene prijzen

Bosch PSM 18 LI Multischuurmachine - Met 18 V 2.0 Ah Lit-Ion accu, lader en 3 schuurbanden in Sint Anthoniepolder

Li-Ion | Ø zaagblad: 1,6 mm | 2,989 kg | Vorm zool: Delta

De Bosch PSM 18 LI multischuurmachine is een krachtige en compacte schuurmachine zonder kabel. Het grote voordeel van een schuurmachine op accu is dat je alle vrijheid hebt om te klussen. De multischuurmachine is geschikt om te schuren en polijsten op moeilijk bereikbare plaatsen en op kleine oppervlaktes. Dankzij het Bosch-microfiltersysteem kan je zuiver werken want het ingebouwde stofzuigelement zuigt het stof direct in de bijgeleverde microfilterbox.
Het schuurplateau is in tweeën gedeeld en hierdoor kan je het schuurpapier optimaal benutten want het schuurplateau kan moeiteloos losgemaakt en gedraaid worden. De Bosch PSM 18 LI multischuurmachine wordt geleverd met 3 schuurbladen, een accu en een lader.

Waar is het artikel voor geschikt?
Een multischuurmachine is geschikt om hoeken, randen en oppervlakken te bewerken. Een multischuurmachine kan gebruikt worden voor de volgende werkzaamheden:
– deur- en raamkozijnen schuren
– meubeloppervlakken schuren
– verf en lak afschuren
– lamellen van raamluiken schuren

De voordelen van het gereedschap:
– Compacte, krachtige alrounder bij het schuren en polijsten, ook op moeilijk bereikbare plaatsen en op kleine oppervlaktes
– Geen geheugeneffect, geen zelfontlading – altijd gereed voor gebruik dankzij Lithium-Ion-technologie
– Zuiver werken dankzij Bosch-microfiltersysteem: het ingebouwde stofzuigelement zuigt het stof direct in de bijgeleverde microfilterbox
– Krachtige lithium-ion-accu en 1,5 uur laadapparaat, inzetbaar in alle machines van het Bosch 18-V-lithium-systeem
– Bijzonder lange levensduur van het verwisselbare lithium-ionaccupack door Bosch Electronic Cell Protection (ECP)
– Klithechting voor snel en eenvoudig wisselen van schuurblad
– In tweeën gedeeld schuurplateau: voor de optimale benutting van het schuurpapier kan de deltapunt van het schuurpapier en het schuurplateau moeiteloos losgemaakt en gedraaid worden
– SDS-systeem voor het gebruik van verschillende opzetstukken, bijv. schuurtong of lamellenvoorzetstuk mogelijk (als toebehoren verkrijgbaar)
– Aansluiting voor stofafzuiging

De voordelen van de Syneon chip:

Knock-Code

Dit Bosch gereedschap is voorzien van een intelligente Syneon chip. De Syneon chip zorgt voor de perfecte interactie tussen de smart Li-Ion accu, de sterke motor en de robuuste versnelling. De Syneon chip controleert op een intelligente manier de energie die het gereedschap nodig heeft voor de beste prestaties bij elke toepassing. Hierdoor heeft het Bosch gereedschap een maximaal uithoudingsvermogen en een optimale kracht.
Bekijk alle Bosch gereedschappen met een Syneon chip door op de bovenstaande afbeelding of de blauwe tekst in deze zin te klikken.

De belangrijkste specificaties van de schuurmachine:
– Accuspanning: 18,0 V
– Accucapaciteit: 2,0 Ah
– Aantal schuurbewegingen: 22.000 min-1
– Draaicirkel-Ø: 1,6 mm
– Schuuroppervlak: 104 cm²
– Slijpmiddelbevestiging: Microklit
– Machinegewicht: 1,3 kg
– 18 volt
– Lithium-Ion-technologie
– Microklittenbandhechting
– Bosch Electronic Cell Protection (ECP)
– Bosch SDS
– Microfiltersysteem
– Softgrip

Tips & tricks:
– Draag persoonlijke beschermende uitrusting. Draag altijd een veiligheidsbril. Het dragen van persoonlijke beschermende uitrusting zoals een stofmasker, slipvaste werkschoenen, een veiligheidshelm of gehoorbescherming, afhankelijk van de aard en het gebruik van het elektrische gereedschap, vermindert het risico van verwondingen.

Wat zit er in de verpakking?
– Bosch PSM 18 LI Multischuurmachine
– Accupack (1 600 Z00 03U)
– 1,5-uur-oplaadapparaat (1 600 Z00 001)
– 3 schuurbladen K 80, K 120, K 160 (2 609 000 178)
– Nederlandstalige handleiding

Onderhoud
– Trek altijd de stekker uit het stopcontact voor werkzaamheden aan het elektrische gereedschap.
– Houd het elektrische gereedschap en de ventilatieopeningen altijd schoon om goed en veilig te werken. Verwijder aanhechtend schuurstof met een kwast.

Over het merk Bosch
Het merk Bosch is wereldmarktleider op het gebied van elektrisch gereedschap en toebehoren voor elektrisch gereedschap. De belangrijke succesfactoren zijn innovatiekracht en innovatietempo. Zo brengt Bosch elk jaar meer dan 100 nieuwigheden op de markt. Het assortiment bestaat uit elektrisch gereedschap, tuingereedschap, meetgereedschap en een breed assortiment accessoires voor deze artikelen. Al deze artikelen van Bosch zijn te koop bij bol.com en hierdoor hebben wij het grootste Bosch assortiment van Europa! (EAN code: 3165140696128 ) (ID: 9200000019241286 Bosch) Ben je iemand die het graag allemaal zelf doet in Sint Anthoniepolder ? Bosch PSM 18 LI Multischuurmachine - Met 18 V 2.0 Ah Lit-Ion accu, lader en 3 schuurbanden in Sint Anthoniepolder

Doe het zelf gerief kopen in Zuid-Holland

Meestal wordt jouw goed “Bosch PSM 18 LI Multischuurmachine – Met 18 V 2.0 Ah Lit-Ion accu, lader en 3 schuurbanden” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante tools Schuur- & Polijstmachines in de streek van Binnenmaas (Nederland).

Bestellen? in Binnenmaas

Er zijn veel manieren om een product te bestellen. Weet dat dit een gekend merk is: Hubo enz.


Er zijn veel winkels nabij Binnenmaas. Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol klussenerop.nl Bosch PSM 18 LI Multischuurmachine - Met 18 V 2.0 Ah Lit-Ion accu, lader en 3 schuurbanden in Sint Anthoniepolder


Reageren is niet mogelijk.