☆ Busch-Jaeger SI Inbouw Dimmer – Tot 400W – Draai-Uit – Crème ongeziene prijzen

☆ Busch-Jaeger SI Inbouw Dimmer – Tot 400W – Draai-Uit – Crème ongeziene prijzen

Busch-Jaeger SI Inbouw Dimmer - Tot 400W - Draai-Uit - Crème in Bekegem

Deze dimmer bevat 1 knop die doormiddel van draaien in en uit te schakelen is. Tevens kan men doormiddel van draaien de lamp dimmen.

Specificaties:
– Schakelt maximaal: 400 Watt, 230 volt (zonder transormator)
– Aan en uit: Draaien
– Schroefsysteem: elektriciteitsdraden zijn met schroeven te monteren
РKleur: Cr̬me
– Materiaal: niet-geleidende kunststof
– Geschikt voor: 1 lamp

Toepassing van het product:
Deze dimmer bevat 1 knop die doormiddel van draaien in en uit te schakelen is. Tevens kan men doormiddel van draaien de lamp dimmen. Men kan met deze dimmer 1 lamp schakelen van maximaal 400 watt. Men kan met deze dimmer geen lampen met transformator dimmen.

Wat zit er in de verpakking?
Deze dimmer wordt geleverd als los element en is exclusief afdekraam.

Wat heb ik nog meer nodig?
Deze dimmer is te combineren met alle afdekramen en overige producten van de Busch Jeager SI serie. Zo kun je altijd je eigen samenstelling van schakelmateriaal in de muur maken, bijvoorbeeld een combinatie met ook een stopcontact en/of radio/tv aansluiting.

Hoe monteer ik mijn schakelmateriaal?
Er zijn vele mogelijkheden om nieuw schakelmateriaal in je woning te plaatsen en je huis zo van alle gemakken te voorzien.

De elementen (stopcontacten/schakelaars/dimmers) en afdekramen (1 t/m 5-voudig) worden verkocht als 2 losstaande artikelen. Op deze manier kunnen alle mogelijke combinaties worden gecreëerd om alle apparaten in huis van stroom te voorzien.

De inbouwelementen schroeft je aan de inbouwdoos welke verwerkt zit in de muur. Wanneer u inbouwelementen gebruikt zitten de leidingen altijd verwerkt in de muur.
De opbouwelementen worden gebruikt wanneer de leidingen over de muur lopen.

Stappenplan monteren van schakelmateriaal: Dimmer
1. Schakel de stroom, van de betreffende groep(en), uit. De hoofdschakelaar vindt u in de groepenkast waarmee u de stroomtoevoer kunt uitschakelen.

2. Controller of er geen spanning meer staat op de bedrading, gebruik hiervoor een spanningzoeker

3. Ontmantel (strip) de bedrading ongeveer 1.5 cm van de uiteinden van de draden.

4. De Dimmer aansluiten:
Een dimmer werkt hetzelfde als het aansluiten van een schakelaar.
Sluite het bruine VD- draad op het rode contact (L/P ) aansluiten. De twee overgebleven draden kan je op de andere contactpunten op de wisselschakelaar aansluiten.

Wel moet u goed kijken dat u de juiste dimmer neemt. Lees altijd de productomschrijving van de dimmer om te beoordelen of de dimmer in uw situatie gebruikt kan worden. Er zijn namelijk gloeilampdimmers en halogeen en LED dimmers.

5. De Dimmer is nu aangesloten op het stroomnetwerk. Stop de 2 pollige schakelaa terug in de inbouwdoos in de muur en schoef de Dimmer vast op de muur.

6. monteer eventueel een afdekraam om de Dimmer

7. Schakel de stroom weer in en controleer of de schakeling naar behoren werkt.

Tips & Tricks:
– Zorg dat u voor het monteren van uw schakelmateriaal eerst de spanning van het net haalt!
– Maak gebruik van een spanningsmeter zodat u zeker weet dat de spanning volledig is uitgeschakeld.
– Zorg voor goed geïsoleerd gereedschap waarbij uw handen tijdens gebruik geen contact maken met metalen delen.
РBij aanschaf van stopcontacten houdt rekening met kinderbeveiliging en zorg er voor dat kinderen geen vingers of voorwerpen in het stopcontact steken. (EAN code: 8711332154836 Hoe moet ik mijn dimmer aansluiten?) (ID: 9200000018389456 Busch-Jaeger) Ben je een Doe Het Zelver in Bekegem ? Busch-Jaeger SI Inbouw Dimmer - Tot 400W - Draai-Uit - Cr̬me in Bekegem

Doe het zelf gerief bestellen in West-Vlaanderen

Meestal wordt jouw artikel “Busch-Jaeger SI Inbouw Dimmer – Tot 400W – Draai-Uit – Crème” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede tools Lichtdimmers in de streek van Ichtegem (België).

Winkels in Ichtegem

Er zijn veel manieren om een koopwaar aan te schaffen. Weet dat dit een gekend firma is: mediamarkt …


Er zijn tal van winkels nabij Ichtegem. Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol WWW.klussenerop.nl Busch-Jaeger SI Inbouw Dimmer - Tot 400W - Draai-Uit - Crème in Bekegem


Reageren is niet mogelijk.