☆☆ BYRON DEURBELSET BEDRAAD VOOR MUURBEVESTIGING WIT 720 Stuntprijzen

☆☆ BYRON DEURBELSET BEDRAAD VOOR MUURBEVESTIGING WIT 720 Stuntprijzen

BYRON DEURBELSET BEDRAAD VOOR MUURBEVESTIGING WIT 720 in Ethe

720 – Byron complete bedrade deurbelset

De 720 witte deurbelset van Byron beschikt over 1 melodie, het traditionele “ding dong” geluid. De witte vierkante binnenunit dient bedraad aangesloten te worden en is geschikt voor muurmontage. Er wordt 5 meter kabel meegeleverd, evenals de benodigde klemmetjes om de kabel vast te zetten. Ook is een witte beldrukker inbegrepen in deze set. De benodigde 9V batterij is niet inbegrepen in deze set.

Een deurbel moet passen bij de stijl van je huis. Daarom levert Byron uiteenlopende modellen. Modern, zakelijk, klassiek of landelijk. Er zijn deurbellen met verschillende functies en melodieën. Onze deurbellen zijn geschikt voor huizen, kantoorpanden en appartementen.

Inhoud van de verpakking
1 x witte bedrade deurbel
1 x witte beldrukker
5 meter kabel & klemmen

Eigenschappen
• Complete witte deurbelset
• 1 melodie “ding dong”
• Bedraad
• Inclusief 5 meter kabel & klemmen

Specificaties
Aantal melodieën: 1 melodie
Aansluiting: bedraad
Batterij: 1x 9V batterij (exclusief)
Montage: muurmontage

Een deurbel voor iedere deur
Heb je een nieuwe deurbel nodig? Ter vervanging van je oude deurbel, of als extra bel? Byron levert een groot aantal deurbellen in verschillende uitvoeringen. Bedraad zoals deze 720 deurbelset of draadloos, eenvoudig en degelijk of luxe en uitgebreid, met verschillende beltonen of extra functies zoals trillen of flitslicht. Daarnaast levert Byron de benodigde accessoires zoals kabel en adapter.

Een deurbel die je altijd hoort
Er is niets zo vervelend als een deurbel die je niet (goed) hoort. Bezoekers moeten meerdere malen aanbellen, of denken dat je niet thuis bent. Je kunt je oude deurbel gemakkelijk zelf vervangen voor een nieuw exemplaar, of een extra deurbel aanschaffen. Dat laatste is vooral erg praktisch als de bel alleen op bepaalde plaatsen in je woning niet goed te horen is. Bijvoorbeeld als je vaak in de tuin of de schuur bent, of een atelier of kantoor aan huis hebt. (EAN code: 5013529920006 ) (ID: 9200000054957372 Byron) Ben je een Doe Het Zelver in Ethe ? BYRON DEURBELSET BEDRAAD VOOR MUURBEVESTIGING WIT 720 in Ethe

Doe het zelf materiaal bestellen in Luxemburg

Meestal wordt jouw bestelling “BYRON DEURBELSET BEDRAAD VOOR MUURBEVESTIGING WIT 720” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede tools Deurbellen in de regio van Virton (België).

Online in Virton

Er zijn veel manieren om een product te bestellen. Onthou dat dit een gekend merk is: Gamma …


Er zijn veel shops nabij Virton. Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol klussenerop.nl BYRON DEURBELSET BEDRAAD VOOR MUURBEVESTIGING WIT 720 in Ethe


Reageren is niet mogelijk.