☆☆ Differnz Hera Fontein Toilet – 32 x 32 cm – Keramiek – Wit uitzonderlijke koopjes

☆☆ Differnz Hera Fontein Toilet – 32 x 32 cm – Keramiek – Wit uitzonderlijke koopjes

Differnz Hera Fontein Toilet - 32 x 32 cm - Keramiek - Wit in Zijdewind

De Differnz Hera Fontein is geschikt voor vrijwel iedere toiletruimte. De fontein is enkel op een manier te plaatsen namelijk in een hoek van het toilet, het kraangat bevindt zich in hoek van de fontein.

De fontein is vervaardigd uit wit keramiek. Keramiek is een materiaal dat wordt gevormd door verhitting van klei. Keramiek is ook wel bekend als steengoed of aardewerk. De fontein wordt geleverd exclusief koudwaterkraan, afvoer en syfon. De bevestigingspunten bevinden zich uit het zicht van de gebruiker.

Specificaties & eigenschappen:
Afmeting: 32 x 32 x 12,5 cm
Materiaal: Keramiek
Kleur: Wit

Wat zit er in de verpakking:
– Keramische fonteinbak

Niet meegeleverd:
– Koudwaterkraan
– Afvoer
– Syfon

Tip:
Voor het reinigen van keramiek adviseren wij het gebruik van water en milde zeep of keramiekreiniger. Gebruik nooit reinigingsmiddelen met schuurmiddelen, omdat deze krassen op de oppervlakte van de kraan, afvoer en sifon kunnen veroorzaken. (EAN code: 8710735757231 ) (ID: 9200000010588484 Differnz) Ben je iemand die het graag allemaal zelf doet in Zijdewind ? Differnz Hera Fontein Toilet - 32 x 32 cm - Keramiek - Wit in Zijdewind

Doe het zelf gerief bestellen in Noord-Holland

Meestal wordt jouw bestelling “Differnz Hera Fontein Toilet – 32 x 32 cm – Keramiek – Wit” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede tools Fonteinen in de streek van Hollands Kroon (Nederland).

Waar? in Hollands Kroon

Er zijn veel manieren om een product te kopen. Onthou dat dit een gekend firma is: mediamarkt …


Er zijn veel winkels nabij Hollands Kroon. Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal klussenerop.nl Differnz Hera Fontein Toilet - 32 x 32 cm - Keramiek - Wit in Zijdewind


Reageren is niet mogelijk.