☆☆ Douchezitje / douchekruk de beste deal

☆☆ Douchezitje / douchekruk de beste deal

Douchezitje / douchekruk in Rachecourt

Hoogwaardige Douchekruk, in hoogte verstelbaar met in de zitting geïntegreerde handgrepen. Duurzaam aluminium frame en anti-slip zitoppervlak.

Als je tijdens het douchen niet lang kunt staan is deze douche kruk ideaal. De hoogte verstelbare poten zorgen voor een perfect zit hoogte van de kruk onder de douche. De geintergreerde anti-slip dopjes zorgen ervoor dat de kruk goed blijft staan, en de anti-slip zitting zorgt ervoor dat u niet van de kruk kunt afglijden.

Eigenschappen
– Hoogte zitting 34 tot 46 cm
– Breedte zitting: 51 cm
– Diepte zitting: 32 cm
– Max. gebruikersgewicht: 100 kg
– Materiaal: Aluminium en epoxy (EAN code: 3401073832869 Douchekruk, zitting in hoogte verstelbaar van 34 tot 46 cm) (ID: 9200000037359378 Thuasne) Ben je iemand die het graag allemaal zelf doet in Rachecourt ? Douchezitje / douchekruk in Rachecourt

Doe het zelf gerief kopen in Luxemburg

Meestal wordt jouw goed “Douchezitje / douchekruk” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede pgt Douchekrukken in de streek van Aubange (België).

Online in Aubange

Er zijn veel manieren om een koopwaar aan te schaffen. Weet dat dit een stabiel firma is: Hubo enz.


Er zijn tal van winkels nabij Aubange. Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol klussenerop.nl Douchezitje / douchekruk in Rachecourt


Reageren is niet mogelijk.