☆☆☆ Einhell TC-TC 618 Tegelsnijmachine de beste deal

☆☆☆ Einhell TC-TC 618 Tegelsnijmachine de beste deal

Einhell TC-TC 618 Tegelsnijmachine in Olterterp

Elektrisch | Tegelzaagmachine | 38,5 x 35 x 19,5 cm (lxbxh) | 600 Watt | 9,049 kg

De Einhell TC-TC 618 tegelsnijmachine is een compacte, mobiele machine voor het exact snijden van onder meer wand- en vloertegels. Dankzij de verstek- en parallelle aanslag maakt de machine verstek- en jollysneden en exacte lengtesneden mogelijk. De grote werktafel van deze tegelsnijmachine biedt een veilige steunplaat voor de geleiding van tegels van een groot formaat. De diamanten doorslijpschijf loopt in een roestvrij waterbad, wat zorgt voor een voortdurende koeling van de doorslijpschijf.

Krachtige motor voor verschillende tegelsnijklussen

Deze tegelsnijmachine beschikt over een krachtige 600 Watt motor, die het mogelijk maakt om uiteenlopende tegelsnijwerkzaamheden probleemloos en met een optimaal eindresultaat uit te voeren.

Meegeleverde diamanten doorslijpschijf

Bij deze machine wordt een diamanten doorslijpschijf meegeleverd. Dit biedt je de mogelijkheid om direct aan de slag te gaan met verschillende tegelsnijwerkzaamheden.

Groot werkblad

Gebruik het grote werkblad van deze tegelsnijmachine om tegels met een maximale dikte van 35 millimeter moeiteloos en veilig te snijden. Aan de rand van de werktafel zit een robuuste houder, om de tegels veilig en stevig neer te kunnen leggen.

Aan te passen werktafel

Om je werkblad van deze tegelsnijmachine optimaal te kunnen benutten, zijn er een groot aantal aanpassingen aan de tafel mogelijk. Zo is het mogelijk om de werktafel verticaal te draaien over een hoek van 0 tot 45 graden.

Met een extra houder van plastic kunnen tegels in een exacte hoek van 45 graden worden neergelegd. Dit maakt het mogelijk om zeer nauwkeurige sneden te maken met deze tegelsnijmachine.

Watergekoelde diamanten doorslijpschijf

De machine beschikt over een ge�ntegreerde waterkoeler, die zorgt voor een voortdurende koeling van de diamanten doorslijpschijf tijdens het snijden van tegels. Daarbij zorgt de waterkoeler voor het verhinderen van een eventuele stofontwikkeling tijdens het uitvoeren van werkzaamheden.

Praktische kabelhouder

Om de machine veilig op te kunnen bergen of te kunnen vervoeren, zit er een handige kabelhouder op de machine. Het is heel eenvoudig om je elektriciteitskabel aan deze houder op te hangen, als je de machine wegzet of vervoert.

De belangrijkste specificaties van de machine:

  • Vermogen: 600W
  • Aansluiting: 230 V / 50 Hz
  • Onbelast toerental: 2950 t/min.
  • Werktafel kantelbaar tot 45�
  • Snijhoogte 90/45 graden: 35/22mm
  • Diamantslijpschijf: �180 x �25,4mm
  • Tafelgrootte: 330 x 360mm
  • Inclusief voorgemonteerde diamantslijpschijf, waterreservoir, verstekaanslag en parallelgeleider
  • Deze machine maakt deel uit van de Einhell Classic-productlijn
  • 2 jaar fabrieksgarantie

(EAN code: 4006825590685 Tegelbewerkingsysteem) (ID: 9200000027699466 Einhell) Ben je een klussenerop in Olterterp ? Einhell TC-TC 618 Tegelsnijmachine in Olterterp

Doe het zelf gerief kopen in Friesland

Meestal wordt jouw item “Einhell TC-TC 618 Tegelsnijmachine” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede tools in de regio van Opsterland (Nederland).

Online in Opsterland

Er zijn veel manieren om een artikel aan te schaffen. Weet dat dit een gekend firma is: mediamarkt …


Er zijn veel winkels nabij Opsterland. Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol klussenerop.nl Einhell TC-TC 618 Tegelsnijmachine in Olterterp


Reageren is niet mogelijk.