☆☆ Elacin Universal Relax – Oordoppen – 1 paar incl bewaardoosje ongeziene prijzen

☆☆ Elacin Universal Relax – Oordoppen – 1 paar incl bewaardoosje ongeziene prijzen

Elacin Universal Relax - Oordoppen - 1 paar incl bewaardoosje in Vorchten

Siliconen | 0,03 kg

Als je lekker wilt slapen, je goed moet concentreren of graag relaxed op reis gaat, vind je bij Elacin Universal Relax de geschikte oordoppen. Ontwikkeld voor incidenteel gebruik. Tijd om te ontspannen!

Het ontwerp is uniek en innovatief. De Elacin Universal Relax beschikt namelijk over twee zeer zachte lamellen die zorgen voor een optimale afdichting met minimale druk op de gehoorgang. De gebogen vorm, welke speciaal is aangepast aan de gemiddelde gehoorgang, zorgt voor een comfortabele pasvorm voor de meeste oren. De vorm van de handgreep garandeert een optimale afdichting, omdat je intuïtief weet hoe het product vastgehouden en ingezet dient te worden.

Voor wie?
De Elacin Universal Relax oordoppen zijn bedoeld voor incidenteel gebruik en mensen die omgevingsgeluiden willen buitensluiten om zo rustig te kunnen slapen of zich te concentreren. Bijvoorbeeld studenten, reizigers, mensen die werken in ploegendiensten of zij die een snurkende partner hebben:

  • Voor het slapen
  • Voor een optimale concentratie
  • Om omgevingsgeluid buiten te sluiten

Demping
De Elacin Universal Relax beschikt niet over een akoestisch filter en is bedoeld om omgevingsgeluid buiten te sluiten.

Kenmerken

  • Voor incidenteel gebruik
  • Vormen zich naar de gehoorgang
  • Geen uitstekende delen
  • Geschikt voor elk oor
  • Herbruikbaar

Materiaal
De Elacin Universal Relax is gemaakt van erg zacht cytotoxiciteit-vrije thermoplastisch elastomeer (40 Shore).

Kleur
De Elacin Universal Relax wordt geleverd in de kleur geel.

Prijs
De Elacin Universal Relax is al verkrijgbaar vanaf €14,95 (EAN code: 8718753008113 Herbruikbare oordopjes voor het slapen) (ID: 9200000052263800 Elacin) Ben je iemand die het graag allemaal zelf doet in Vorchten ? Elacin Universal Relax - Oordoppen - 1 paar incl bewaardoosje in Vorchten

Klus gerief kopen in Gelderland

Meestal wordt jouw goed “Elacin Universal Relax – Oordoppen – 1 paar incl bewaardoosje” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante tools Gehoorbescherming in de streek van Heerde (Nederland).

Winkels in Heerde

Er zijn veel manieren om een product aan te schaffen. Weet dat dit een gekend merk is: Hubo enz.


Er zijn veel shops nabij Heerde. Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com klussenerop.nl Elacin Universal Relax - Oordoppen - 1 paar incl bewaardoosje in Vorchten


Reageren is niet mogelijk.