☆ Hendrik Jan Bats 00 – Met opstap – Gehard en geslepen – Met 110 cm essenhouten steel uitzonderlijke koopjes

☆ Hendrik Jan Bats 00 – Met opstap – Gehard en geslepen – Met 110 cm essenhouten steel uitzonderlijke koopjes

Hendrik Jan Bats 00 - Met opstap - Gehard en geslepen - Met 110 cm essenhouten steel in Orvelte

Steellengte: 1100 mm

Deze Hendrik Jan bats schop is voorzien van een half gebogen essenhouten steel van 110 cm lang. Het blad is gehard, heeft een scherpe snede en een opstap aan beide kanten, wat het werken aanzienlijk verlicht. Voorzien van FSC keurmerk. FSC staat voor ‘Forest Stewardship Council’ en hun internationale keurmerk geeft aan dat het hout afkomstig is uit een bos dat volgens normen van milieu, sociale omstandigheden en economie beheerd is. De FSC is opgericht in Canada door o.a.. bosbeheerders, milieuorganisaties en houthandels.

De belangrijkste specificaties
• Bats gehard blad 00 en geslepen snede
• Met half gebogen essenhoutensteel van110 cm
• Met FSC keurmerk

De voordelen van Hendrik Jan Bats 00 – Met opstap – Gehard en geslepen – Met 110 cm essenhouten steel
De combinatie van een groot bats blad en een opstap maakt deze schep geschikt voor het verplaatsen van grote volumes als wel het afsteken van grond.

Wat zit er in de verpakking?
• Hendrik Jan Bats 00

Tips & Tricks
Maak de schep altijd goed schoon na gebruik en bewaar het op een droge plek. Olie het blad lichtjes in om roestvorming te voorkomen wanneer de schop voor langere tijd niet gebruikt wordt. Om de houten steel te beschermen kan er urethaan op aangebracht worden.

Over het merk Hendrik Jan
Al vanaf 1965 is Hendrik Jan h̩t merk voor robuust en degelijk tuingereedschap. Het assortiment is ruim en gevarieerd: van kloofbijlen tot heggenscharen en van tuinslangen tot complete moestuinpakketten. Met de meer dan driehonderd scherp geprijsde tuinartikelen Рgemaakt van duurzame materialen Рkan iedereen uit de voeten. Zelfs zonder groene vingers! (EAN code: 8712817203216 ) (ID: 9200000010827525 Hendrik Jan) Ben je iemand die het graag allemaal zelf doet in Orvelte ? Hendrik Jan Bats 00 - Met opstap - Gehard en geslepen - Met 110 cm essenhouten steel in Orvelte

Klus materiaal kopen in Drenthe

Meestal wordt jouw artikel “Hendrik Jan Bats 00 – Met opstap – Gehard en geslepen – Met 110 cm essenhouten steel” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede garden in de streek van Midden-Drenthe (Nederland).

Online in Midden-Drenthe

Er zijn veel manieren om een artikel aan te schaffen. Weet dat dit een gekend firma is: Gamma enz.


Er zijn tal van shops nabij Midden-Drenthe. Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol klussenerop.nl Hendrik Jan Bats 00 - Met opstap - Gehard en geslepen - Met 110 cm essenhouten steel in Orvelte


Reageren is niet mogelijk.