☆ Hermadix Dekkende Tuinbeits – 2,5 liter – Allure White uitzonderlijke koopjes

☆ Hermadix Dekkende Tuinbeits – 2,5 liter – Allure White uitzonderlijke koopjes

Hermadix Dekkende Tuinbeits - 2,5 liter - Allure White in Kleindorp

Beits | Voor buiten | Kleurcode: 719

De Hermadix Tuindecoratiebeits is een watergedragen beits die speciaal geschikt is voor ge├»mpregneerd tuinhout om vervuiling en vergrijzing te voorkomen. Ge├»mpregneerd hout is meestal het wat grovere hout. Onder invloed van wind en regen kunnen tuinmeubels, schuttingen en pergolaÔÇÖs van ge├»mpregneerd hout snel vervuilen of een vergrijsde uitstraling krijgen. Door Hermadix Tuindecoratiebeits te gebruiken kun je dit voorkomen. Deze beits is makkelijk te verwerken en geeft een jarenlange bescherming en sfeervolle uitstraling.

Deze beits is geschikt voor:
Deze beits is speciaal ontwikkeld voor nieuw en oud geïmpregneerd tuinhout, zoals: schuttingen, speeltoestellen, borders, pergola, vlonders en geïmpregneerde blokhutten. Het is sneldrogend, eenvoudig verwerkbaar en heeft geen nare verflucht. Tuindecoratiebeits dringt diep in het hout door, waardoor verfbladders worden voorkomen. Bij onderhoudslagen hoeft u niet te schuren. Deze beits is ook geschikt voor steigerhout.

Hoe ziet het eindresultaat er uit?
Deze Hermadix Tuinbeits heeft een dekkende kleur. Bij het aanbrengen van de beits zorg je er daarmee voor dat de structuur van het hout niet meer zichtbaar is. Dit is in tegenstelling tot een transparante beits, waarbij na aanbrengen de houtstructuur nog zichtbaar is.

De Hermadix Tuindecoratiebeits is verkrijgbaar in verschillende transparante en dekkende kleuren. (EAN code: 8713375011541 ) (ID: 9200000010397410 Hermadix) Ben je een klussenerop in Kleindorp ? Hermadix Dekkende Tuinbeits - 2,5 liter - Allure White in Kleindorp

Doe het zelf gerief kopen in Gelderland

Meestal wordt jouw bestelling “Hermadix Dekkende Tuinbeits – 2,5 liter – Allure White” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante tools in de regio van Doetinchem (Nederland).

Bestellen? in Doetinchem

Er zijn veel manieren om een koopwaar te kopen. Onthou dat dit een gekend firma is: Hubo enz.


Er zijn veel winkels nabij Doetinchem. Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com www.klussenerop.nl Hermadix Dekkende Tuinbeits - 2,5 liter - Allure White in Kleindorp


Reageren is niet mogelijk.