☆ Honeywell Chronotherm Aan/Uit Klokthermostaat – Voor sterkstroom ongeziene prijzen

☆ Honeywell Chronotherm Aan/Uit Klokthermostaat – Voor sterkstroom ongeziene prijzen

Honeywell Chronotherm Aan/Uit Klokthermostaat - Voor sterkstroom in Krommenhoeke

Klokthermostaat

De Honeywell CM907A is een programmeerbare kamerthermostaat die zorgt voor een efficiënte regeling van uw verwarmingssysteem: een aangename temperatuur wanneer u thuis bent en energiebesparing wanneer u weg bent. Door het uitgebreide 7-daagse klokprogramma kan voor de hele week een verwarmingsprogramma worden ingesteld. Zo hoeft u nooit meer wakker te worden in een koud huis, of energie te verspillen omdat iemand vergeet ’s nachts de verwarming uit te zetten.

Indien gewenst kan elke dag afzonderlijk worden geprogrammeerd. Maar wanneer veel dagen dezelfde instelling hebben, kan snel en eenvoudig de instelling worden gekopieerd naar andere dagen voor optimaal gebruikersgemak.

Voordelen van deze thermostaat:
●Dankzij de ergonomische gebruikersinterface met een ‘OK-toets’ is de thermostaat zeer eenvoudig te gebruiken, zodat alles altijd onder controle is.
●De dynamische tekst biedt de gebruiker actuele informatie op het scherm en maakt bediening extra makkelijk.
●Het extra grote LCD-scherm met achtergrondverlichting biedt gebruiksgemak
en is steeds perfect af te lezen.
●Het 7-dagen vrij programmeerbaar verwarmingsprogramma laat toe de thermostaat
voor elke dag van de week afzonderlijk in te stellen.
●Met de 6 onafhankelijke temperatuurniveaus per dag kunt u 6 gewenste temperaturen instellen per dag, voor de juiste temperatuur op het juiste moment.
● Met de vakantietoets kunt u de temperatuur voor 1 t/m 99 dagen verlagen om energie te besparen tijdens uw afwezigheid.
●Met de timer kunt u het verwarmingsprogramma tijdelijk laten afwijken voor 1 t/m 23 uur. Zeer handig wanneer u bezoek hebt of even weg bent.
● Met de vrijaftoets kunt u voor een bepaald aantal dagen het zondagsprogramma kiezen, voor een comforttemperatuur op uw vrije dag(en).
● Dankzij de automatische zomer-/wintertijdaanpassing wordt de klok automatisch
aangepast aan de zomer- en wintertijd.
● Het ingebouwde geheugen onthoudt het gebruikersprogramma voor onbeperkte tijd ook indien de batterijen verwijderd worden.

Specificaties van deze thermostaat:
● Geschikt voor aandrijving van 230V aan/uit-regelingen
● Temperatuur 5 – 35 graden Celcius
● Werkt op 2 AA batterijen
● Instelbaar tot 6 perioden per dag
● Optionele externe temperatuurmeter voor meting in een ander vertrek (F42010972), telefunctie voor bediening per telefoon (CT241) en buitentemperatuurmeter voor uitlezing buitentemperatuur (F42010971).

Is mijn ketel geschikt voor deze thermostaat?
Deze thermostaat is geschikt voor 230V aan/uit verwarmingsregelingen, nodig voor sommige regelingen van stadsverwarming of buitenlandse verwarmingsketels.

Wat zit er in de verpakking?
● Chronotherm CM907A
● 2x AA batterij
● Handleiding (EAN code: 5025121389891 ) (ID: 9200000009574239 Honeywell) Ben je iemand die het graag allemaal zelf doet in Krommenhoeke ? Honeywell Chronotherm Aan/Uit Klokthermostaat - Voor sterkstroom in Krommenhoeke

Klus benodigdheden bestellen in Zeeland

Meestal wordt jouw artikel “Honeywell Chronotherm Aan/Uit Klokthermostaat – Voor sterkstroom” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede tools Thermostaten in de regio van Veere (Nederland).

Winkels in Veere

Er zijn veel manieren om een artikel te bestellen. Weet dat dit een stabiel firma is: Hubo enz.


Er zijn tal van winkels nabij Veere. Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal www.klussenerop.nl Honeywell Chronotherm Aan/Uit Klokthermostaat - Voor sterkstroom in Krommenhoeke


Reageren is niet mogelijk.