☆☆☆ Jung AS500 Wisselschakelaar – Inbouw – Crème de beste deal

☆☆☆ Jung AS500 Wisselschakelaar – Inbouw – Crème de beste deal

Jung AS500 Wisselschakelaar - Inbouw - Crème in Vliermaalroot

4 x 8,5 x 13 cm (lxbxh) | 0,082 kg

Deze wisselschakelaar bevat 1 knop en wordt gebruikt voor het aan en uit schakelen van 1 lamp op 2 plaatsen in uw woning.

Specificaties:
– Schakelt maximaal: 2300 Watt
– Aan en uit: door drukken
– Kliksysteem: elektriciteitsdraden zijn zonder schroeven te monteren
– Materiaal: niet-geleidende kunststof
– Geschikt voor: 1 lamp

Toepassing van het product:
Een wisselschakelaar bevat 1 knop die kan worden gebruikt om 1 lamp in bijvoorbeeld de woonkamer in te schakelen, dit noemt men ook wel een enkelpolige schakeling.

Echter kan een wisselschakelaar bijvoorbeeld ook worden gebruikt bij de deur van de slaapkamer. Op deze plek kan het licht dan worden ingeschakeld. Door het plaatsen van nog een wisselschakelaar bij bijvoorbeeld het bed, kun je vanuit bed de lamp weer uit schakelen. dit wordt ok wen een hotelschakeling genoemd.

Wat zit er in de verpakking?
Deze wisselschakelaar wordt geleverd als los element en is exclusief afdekraam.

Wat heb ik nog meer nodig?
Deze wisselschakelaar wordt geleverd als los element en is exclusief afdekraam, om een volledig product te krijgen moet deze erbij worden aangeschaft.

Deze wisselschakelaar is te monteren in alle afdekramen (1 t/m 5-voudig) van de Jung AS500 serie (zie de gerelateerde accessoires aan de rechterkant van deze pagina). Zo kun je altijd je eigen samenstelling van schakelmateriaal in de muur maken, bijvoorbeeld een combinatie met ook een stopcontact en/of radio/tv aansluiting.

Hoe monteer ik mijn schakelmateriaal?
Er zijn vele mogelijkheden om nieuw schakelmateriaal in je woning te plaatsen en je huis zo van alle gemakken te voorzien.

De elementen (stopcontacten/schakelaars/dimmers) en afdekramen (1 t/m 5-voudig) worden verkocht als 2 losstaande artikelen. Op deze manier kunnen alle mogelijke combinaties worden gecreëerd om alle apparaten in huis van stroom te voorzien.

De inbouwelementen schroeft je aan de inbouwdoos welke verwerkt zit in de muur. Wanneer u inbouwelementen gebruikt zitten de leidingen altijd verwerkt in de muur.
De opbouwelementen worden gebruikt wanneer de leidingen over de muur lopen.

Stappenplan monteren van schakelmateriaal: Wisselschakelaar
(zie schematische tekening)

1. Schakel de stroom, van de betreffende groep(en), uit. De hoofdschakelaar vindt u in de groepenkast waarmee u de stroomtoevoer kunt uitschakelen.

2. Controller of er geen spanning meer staat op de bedrading, gebruik hiervoor een spanningzoeker

3. De inbouwdoos moet gelijk vallen met de muur. Wanneer dit niet het geval is gebruik dan correctieringen om de inbouwdoos gelijk met de muur te plaatsen.
Haal het vd draad uit de inbouwdoos en knip het op maat, zorg ervoor dat je deze niet te kort afknipt.

4. Ontmantel (strip) de bedrading ongeveer 1.5 cm van de uiteinden van de draden van de inbouwdoos. Bruin (fase), Blauw (nul), Geel/Groen (aarde)

5. De wisselschakelaar beschikt over 3 aansluitpunten.
Sluit de bruine draad (fase) aan op het rode contactpunt (P of L). Het blauwe (nul) vd draad sluit je aan op de andere pool. De overgebleven geel/groene vddraad sluit je aan in het midden van het stopcontact (aarde).

6. De wisselschakelaar is nu aangesloten op het stroomnetwerk. Stop de wisselschakelaar terug in de inbouwdoos in de muur en schoef de wisselschakelaar vast op de muur.

7. monteer eventueel een afdekraam om de wisselschakelaar

8. Schakel de stroom weer in en controleer of de wandcontactdoos werkt.

Tips & Tricks:
– Zorg dat u voor het monteren van uw schakelmateriaal eerst de spanning van het net haalt!
– Maak gebruik van een spanningsmeter zodat u zeker weet dat de spanning volledig is uitgeschakeld.
– Zorg voor goed geïsoleerd gereedschap waarbij uw handen tijdens gebruik geen contact maken met metalen delen.
РBij aanschaf van stopcontacten houdt rekening met kinderbeveiliging en zorg er voor dat kinderen geen vingers of voorwerpen in het stopcontact steken. (EAN code: 8711332155697 Hoe moet ik een schakelaar aansluiten?) (ID: 9200000010589641 Jung) Ben je iemand die het graag allemaal zelf doet in Vliermaalroot ? Jung AS500 Wisselschakelaar - Inbouw - Cr̬me in Vliermaalroot

Klus benodigdheden bestellen in Limburg

Meestal wordt jouw bestelling “Jung AS500 Wisselschakelaar – Inbouw – Crème” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante tools Schakelaars in de regio van Kortessem (België).

Bestellen? in Kortessem

Er zijn veel manieren om een product aan te schaffen. Onthou dat dit een stabiel merk is: Gamma …


Er zijn tal van shops nabij Kortessem. Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol.com www.klussenerop.nl Jung AS500 Wisselschakelaar - Inbouw - Crème in Vliermaalroot


Reageren is niet mogelijk.