☆ Koopmans Garant SB – Grachtengroen (255) – 2500 ml ongeziene prijzen

☆ Koopmans Garant SB – Grachtengroen (255) – 2500 ml ongeziene prijzen

Koopmans Garant SB - Grachtengroen (255) - 2500 ml in Sibculo

Lak | Kleurcode: 255 | Glans finish

Koopmans Garant SB is een hoogglanzende minder milieubelastende vochtregulerende coating op basis van duurzame gesiliconiseerde alkydharsen en lijnolie voor buiten. Garant SB is een duurzame lak met een goede kleur- en glansbehoud en een hoge uv-bestendigheid. Garant SB is onder andere te gebruiken op geveltimmerwerk aan woningen zoals ramen, deuren en kozijnen en is geschikt voor zowel nieuw als reeds geschilderd hout.

De kenmerken van Garant SB zijn:
– vochtregulerend en waterafstotend
– soepel te verwerken
– duurzame elasticiteit
– éénpot-systeem
– UV-bestendig
– silicon-based (oplosmiddelhoudend)
– zeer goede buitenduurzaamheid

Zorg er bij het toepassen van Garant SB voor dat het te behandelen oppervlak schoon en droog is (alg en mos grondig verwijderen). In geval van nieuw hout de eerste laag voorzien van grondverf of impregneren met (terpentine) verdunde Garant SB (10-15%). De lagen daarna afschilderen in een tweede en eventueel derde laag onverdunde Garant SB (eventueel 5% verdund). Tussen de verschillende verflagen het oppervlak schuren met fijn schuurpapier. In geval van bestaand hout loszittende verflagen verwijderen, overgangen wegschuren en eventueel verweerd of verrot hout verwijderen en opvullen. Kale plekken behandelen als nieuw hout. Bestaande verflagen goed schuren en vervolgens het gehele oppervlakte afschilderen met onverdunde Garant SB (eventueel 5% verdund).

Let op: voorheen heette dit product Perkoleum Garant UV. De naam Perkoleum is uit de productnaam gehaald om meer onderscheid te creeren tussen het product Perkoleum en het product Garant SB. Aan het product zelf is niets veranderd, u blijft dezelfde professionele kwaliteit verf ontvangen. (EAN code: 8713274018313 ) (ID: 9200000010396505 Koopmans) Ben je een Doe Het Zelver in Sibculo ? Koopmans Garant SB - Grachtengroen (255) - 2500 ml in Sibculo

Doe het zelf gerief kopen in Overijssel

Meestal wordt jouw bestelling “Koopmans Garant SB – Grachtengroen (255) – 2500 ml” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede tools in de streek van Hardenberg (Nederland).

Online in Hardenberg

Er zijn veel manieren om een artikel aan te schaffen. Weet dat dit een gekend firma is: Hubo enz.


Er zijn tal van winkels nabij Hardenberg. Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol klussenerop.nl Koopmans Garant SB - Grachtengroen (255) - 2500 ml in Sibculo


Reageren is niet mogelijk.