☆ Koopmans Perkoleum – Dekkend – 2,5 liter – Antraciet uitzonderlijke koopjes

☆ Koopmans Perkoleum – Dekkend – 2,5 liter – Antraciet uitzonderlijke koopjes

Koopmans Perkoleum - Dekkend - 2,5 liter - Antraciet in Bihain

Lak | Voor buiten | Op terpentinebasis | Kleurcode: 289 | Glans finish

Koopmans Perkoleum is een duurzame elastische, oplosmiddelarme vochtregulerende hoogglanzende verfbeits op basis van alkydhars en lijnolie. Perkoleum is geschikt om te gebruiken voor houtwerk buiten, zoals ramen, kozijnen, deuren en gevelbetimmering. Tevens kan Perkoleum gebruikt worden als muurolie op steenachtige ondergronden.

De kenmerken van Perkoleum zijn:
– vochtregulerend en waterafstotend
– een sterk impregnerende werking
– zeer soepel te verwerken
– éénpot-systeem
– iets langzamer drogend dan traditionele lakverf (door lijnoliegehalte)
– UV-bestendig

Zorg er bij het toepassen van Perkoleum voor dat het te behandelen oppervlak schoon en droog is. In geval van nieuw hout de eerste laag voorzien van grondverf of impregneren met (terpentine) verdunde Perkoleum (10-15%). De lagen daarna afschilderen in een tweede en eventueel derde laag onverdunde Perkoleum (eventueel 5% verdund). Tussen de verschillende verflagen het oppervlak schuren met fijn schuurpapier. In geval van bestaand hout loszittende verflagen verwijderen, overgangen wegschuren en eventueel verweerd of verrot hout verwijderen en opvullen. Kale plekken behandelen als nieuw hout. Bestaande verflagen goed schuren en vervolgens het gehele oppervlakte afschilderen met onverdunde Perkoleum (eventueel 5% verdund).

Perkoleum is niet geschikt als eerste laag op de houtsoort Iroko. (EAN code: 8713274006105 ) (ID: 9200000010394322 Koopmans) Ben je een klussenerop in Bihain ? Koopmans Perkoleum - Dekkend - 2,5 liter - Antraciet in Bihain

Doe het zelf gerief bestellen in Luxemburg

Meestal wordt jouw item “Koopmans Perkoleum – Dekkend – 2,5 liter – Antraciet” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede tools in de streek van Vielsalm (België).

Bestellen? in Vielsalm

Er zijn veel manieren om een product te bestellen. Onthou dat dit een gekend firma is: Gamma enz.


Er zijn tal van winkels nabij Vielsalm. Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com klussenerop.nl Koopmans Perkoleum - Dekkend - 2,5 liter - Antraciet in Bihain


Reageren is niet mogelijk.