☆☆ Led Douchekop Stuntprijzen

☆☆ Led Douchekop Stuntprijzen

Led Douchekop in Idsegahuizum / Skuzum

Wanneer het water begint te stromen zal de LED in de douche kop automatisch gaan branden. Het licht van de LED veranderd, afhankelijk van de temperatuur van het water. Nu kun je dus de temperatuur van het water zien voordat je er onder stapt! Geen batterijen nodig.

• ≤32°C – groen
• 33~41°C – blauw
• 42~45°C – rood
• 46°C – rood knipperend

Douchen zal nooit meer hetzelfde zijn met deze Handheld douchekraan. De kraan verandert van kleur naarmate de temperatuur van het water kouder of warmer wordt. Bij koud is het licht groen, bij lauw water wordt het licht blauw/paars en bij heet water verandert de douchekraan in rood. Zo zal de badkamer in een ware disco veranderen en dit allemaal zonder batterijen. De douchekraan wordt gewoon aangedreven door het water en zorgt ervoor dat douchen een echt feest wordt.

Kenmerken:

Led Licht
Werkt zonder batterijen
Waterbesparend
Aangedreven door het lopende water (EAN code: 5412810216406 ) (ID: 9200000046365618 Konig) Ben je een Doe Het Zelver in Idsegahuizum / Skuzum ? Led Douchekop in Idsegahuizum / Skuzum

Doe het zelf benodigdheden kopen in Friesland

Meestal wordt jouw artikel “Led Douchekop” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede tools Gereedschapsaccu’s in de regio van Súdwest-Fryslân (Nederland).

Bestellen? in Súdwest-Fryslân

Er zijn veel manieren om een product te bestellen. Weet dat dit een gekend firma is: mediamarkt enz.


Er zijn tal van winkels nabij Súdwest-Fryslân. Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com WWW.klussenerop.nl Led Douchekop in Idsegahuizum / Skuzum


Reageren is niet mogelijk.