☆☆☆ Lifehammer Glow in the Dark – Noodhamer – Geel ongeziene prijzen

☆☆☆ Lifehammer Glow in the Dark – Noodhamer – Geel ongeziene prijzen

Lifehammer Glow in the Dark - Noodhamer - Geel in Wijnjewoude / Wynjewâld

Traditionele veiligheidshamer voor in de auto. Dubbelzijdige hamerkop en Glow in the Dark handgreep met ingebouwd gordelmes.

Waar is dit artikel voor geschikt?
Gebruik deze veiligheidshamer om in een noodsituatie een zij- of achterruit van een auto te verbrijzelen.

Hoe werkt de Lifehammer classic?
Verbrijzel de zij- of achterruit van de auto met de LIFEHAMMER CLASSIC. Deze traditionele veiligheidshamer bestaat uit een dubbele hamerkop met aan weerskanten een scherpe punt van gehard staal en een ge├»ntegreerde gordelsnijder. Deze glow in the dark veiligheidshamer wordt geleverd met houder die met twee montagepennen is vast te zetten. De Lifehammer Classic is T├ťV gecertificeerd.

Autopreventieplan:
Het aantal veiligheidshamers per auto hangt af van het maximaal aantal inzittenden per auto. De politie adviseert 2 veiligheidshamers voorin de auto te monteren en 1 achterin de auto.
– Bestuurder: 1 stuk
– Passagier voorin: 1 stuk
– Passagier achterin: 1 stuk
In een noodsituatie is het van cruciaal belang dat inzittenden niet op elkaar hoeven te wachten, maar allemaal tegelijkertijd naar hun noodhamer kunnen grijpen.

Specificaties:
– Traditionele veiligheidshamer
– Dubbelzijdige hamerkop
– Glow in the Dark handgreep met gordelmes.

Tips & tricks:
Let op: Monteer een veiligheidshamer altijd binnen handbereik. Gebruik hiervoor de bijgeleverde houder. Voordat dit veiligheidsproduct in de auto gemonteerd wordt, adviseren wij je allereerst alle mogelijke gebruikers goed te instrueren. Gebruik deze veiligheidshamer uitsluitend om jezelf en anderen te bevrijden uit noodsituaties en niet voor andere doeleinden.

Kwaliteit:
Deze GLOW in the DARK veiligheidshamer is uitermate goed zichtbaar in ’t donker. Gecertificeerd door TUV Rheinland.

Over Lifehammer:
Lifehammer staat voor innovatie en kwalitatieve veiligheidsaccessoires. Lifehammer streeft altijd naar de hoogst haalbare technische standaarden en blijft zichzelf uitdagen. Alleen het beste is goed genoeg wanneer het gaat om veiligheid. LIFEHAMMER No1 CAR SAFETY EXPERTS. (EAN code: 8717306861915 ) (ID: 9200000033386883 Lifehammer) Ben je een Doe Het Zelver in Wijnjewoude / Wynjewâld ? Lifehammer Glow in the Dark - Noodhamer - Geel in Wijnjewoude / Wynjewâld

Klus materiaal kopen in Friesland

Meestal wordt jouw item “Lifehammer Glow in the Dark – Noodhamer – Geel” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede tools Veiligheidskleding in de regio van Opsterland (Nederland).

Waar? in Opsterland

Er zijn veel manieren om een product aan te schaffen. Onthou dat dit een gekend merk is: Gamma …


Er zijn tal van winkels nabij Opsterland. Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal www.klussenerop.nl Lifehammer Glow in the Dark - Noodhamer - Geel in Wijnjewoude / Wynjewâld


Reageren is niet mogelijk.