☆ Oliefris startset comfort naturel uitzonderlijke koopjes

☆ Oliefris startset comfort naturel uitzonderlijke koopjes

Oliefris startset comfort naturel in Balloo

Olie


Oliefris startset comfort naturel

Direct van start met het onderhoud van uw vloer!

Met deze set kunt u direct aan de slag! U ontvangt de Oliefris startset naturel, bestaande uit: één navulling naturel 250 ml, combireiniger 250 ml, een vernevelaar en een droogwrijfdoek.

Om de Oliefris perfect te verdelen ontvangt u ook: een beige pad, een padhouder en een telescoopsteel. Deze set is goed voor het behandelen van ca. 40 m² vloer. Een groter oppervlak behandelen? Vul uw set dan aan met Oliefris navulling.

Oliefris is een uniek neutraal onderhoudsproduct voor alle houten vloeren behandeld met een professioneel olie- of olie/hardwax systeem. Door gebruik van Oliefris wordt het hout gevoed en het vloeroppervlak beschermd tegen indringend vuil en vocht. Oliefris gebruikt u, afhankelijk van de intensiteit van het gebruik, een paar keer per jaar.

Oliefris is ook zeer geschikt om kleine oneffenheden op uw vloer, zoals krasjes of vlekjes, tussen de onderhoudsbeurten door te corrigeren. Oliefris is verkrijgbaar in 4 eigentijdse kleuren, namelijk: naturel, wit, grijs en zwart.

Alle Oliefris benodigdheden zijn los verkrijgbaar of in aantrekkelijk geprijsde sets. (EAN code: 8718719500040 ) (ID: 9200000015455947 Oliefris) Ben je een klussenerop in Balloo ? Oliefris startset comfort naturel in Balloo

Doe het zelf benodigdheden kopen in Drenthe

Meestal wordt jouw bestelling “Oliefris startset comfort naturel” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. 2019 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele goede tools in de streek van Aa en Hunze (Nederland).

Bestellen? in Aa en Hunze

Er zijn veel manieren om een product te bestellen. Onthou dat dit een gekend merk is: mediamarkt enz.


Er zijn tal van winkels nabij Aa en Hunze. Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol www.klussenerop.nl Oliefris startset comfort naturel in Balloo


Reageren is niet mogelijk.