☆ Roomture – douchegordijn – wit – 120 x 200 cm Stuntprijzen

☆ Roomture – douchegordijn – wit – 120 x 200 cm Stuntprijzen

Roomture - douchegordijn - wit - 120 x 200 cm in Ten Post

Polymeer, Polyester | 200 x 120 x 200 cm (lxbxh)

Dit Roomture douchegordijn zorgt ervoor dat de badkamer droog blijft tijdens het douchen. Het douchegordijn is gemaakt van PEVA, een flexibele en sterke kunststofsoort welke waterdicht is. Het douchegordijn hangt recht naar beneden zodat de print op het douchegordijn goed zichtbaar is.

Voordelen van dit Roomture douchegordijn

Het douchegordijn is egaal wit. Dit geeft jouw badkamer een schone en strakke uitstraling. Omdat het douchegordijn een lengte heeft van 200 cm, reikt het douchegordijn tot aan de grond. Wel zo handig als je niet de hele badkamer nat wilt hebben na het douchen.

  • Elke douchegordijn wordt inclusief ophangringen geleverd
  • Makkelijk te reinigen
  • Waterdicht materiaal

Het douchegordijn heeft de afmeting 120 x 200 cm. Dit betekent dat het douchegordijn gebruikt kan worden voor douchestangen tot maximaal 120 centimeter. Door de lengte van 200 centimeter kun je het douchegordijn, ook als de douchestang wat hoger hangt, tot aan de grond laten reiken.

Schoonmaken
Peva douchegordijnen van Roomture kunnen makkelijk worden schoongehouden. Simpelweg door het douchegordijn af te nemen. Hierbij kun je gebruik maken van schoonmaakmiddelen. Het is niet mogelijk om het douchegordijn in de wasmachine te wassen. (EAN code: 8719033524002 Voordelig douchegordijn incl. ophangringen) (ID: 9200000040633896 Roomture) Ben je iemand die het graag allemaal zelf doet in Ten Post ? Roomture - douchegordijn - wit - 120 x 200 cm in Ten Post

Doe het zelf materiaal bestellen in Groningen

Meestal wordt jouw goed “Roomture – douchegordijn – wit – 120 x 200 cm” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede tools Douchegordijnen in de regio van Ten Boer (Nederland).

Winkels in Ten Boer

Er zijn veel manieren om een product te bestellen. Onthou dat dit een stabiel firma is: Hubo enz.


Er zijn veel shops nabij Ten Boer. Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol www.klussenerop.nl Roomture - douchegordijn - wit - 120 x 200 cm in Ten Post


Reageren is niet mogelijk.