☆ Sealskin Acero – Toiletborstel set – Taupe Stuntprijzen

☆ Sealskin Acero – Toiletborstel set – Taupe Stuntprijzen

Sealskin Acero - Toiletborstel set - Taupe in Giesbeek

De toiletborstelhouder Acero van Sealskin is gemaakt van roestvast staal in een heldere kleur. De onderkant van de borstelhouder heeft een rubberen ring die ervoor zorgt dat deze stevig op zijn plaats staat en er geen krassen op je vloer komen. Dankzij een afsluitbaar en uitneembaar reservoir is het geheel prima te reinigen zodat een goede hygiëne verzekerd blijft.

Wat zit er in de verpakking

  • Acero toiletborstelhouder inclusief toiletborstel.

De belangrijkste specificaties

  • Materiaal: RVSHoogte: 31,2 cm
  • Diameter: 13 cm

Tips & Tricks

Voorkom dat er water blijft staan in het reservoir en spoel dit geregeld uit met chloor voor goede hygiëne.

Over de serie Acero

De Acero badkameraccessoire lijn is een populaire badkameraccessoire lijn van Seaksin die u de mogelijkheid biedt voor eenheid in je badkameraccessoires te kiezen. De accessoires zijn verkrijgbaar in diverse moderne kleuren.

Over het merk Sealskin

Sealskin is een toonaangevende producent van badkamersanitair en badkameraccessoires met ruim 250 jaar kennis, ervaring en vakmanschap. Ons assortiment van mooie, stijlvolle en vaak vrolijke badkameraccessoires horen bij een complete badkamerbeleving. Daarom hebben wij ook een grote collectie badkameraccessoires waarbij kwaliteit en sfeervol design hand in hand gaan. (EAN code: 8717821395988 Inclusief toiletborstel) (ID: 9200000047738169 Sealskin) Ben je een klussenerop in Giesbeek ? Sealskin Acero - Toiletborstel set - Taupe in Giesbeek

Klus materiaal bestellen in Gelderland

Meestal wordt jouw item “Sealskin Acero – Toiletborstel set – Taupe” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede las Toiletborstels in de regio van Zevenaar (Nederland).

Waar? in Zevenaar

Er zijn veel manieren om een koopwaar te bestellen. Weet dat dit een stabiel merk is: mediamarkt …


Er zijn tal van shops nabij Zevenaar. Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com WWW.klussenerop.nl Sealskin Acero - Toiletborstel set - Taupe in Giesbeek


Reageren is niet mogelijk.