☆☆☆ Sealskin Image Douchegordijn – 180×200 cm – Multi de beste deal

☆☆☆ Sealskin Image Douchegordijn – 180×200 cm – Multi de beste deal

Sealskin Image Douchegordijn - 180x200 cm - Multi in Crixhoek

Polyester | 200 x 200 cm (lxb)

Zullen we maar een douche nemen? Deze tekst staat in het Engels op het vrolijke Image douchegordijn van Sealskin. Met zoveel leuke afbeeldingen van dingen die je gebruikt in de badkamer is dat een prima idee. Daarnaast zorgt het douchegordijn er natuurlijk ook gewoon voor dat de rest van de badkamer netjes droog blijft tijdens het douchen.

Wat zit er in de verpakking

  • Douchegordijn Image
  • Wasvoorschrift
  • Het douchegordijn wordt geleverd zonder ringen. Sealskin heeft diverse ringen, haken en klemmen in het assortiment om het douchegordijn mee op te hangen.

De belangrijkste specificaties

  • Materiaal: Polyester
  • Afmetingen: 180 cm breed en 200 cm hoog

Tips & Tricks

Spoel na gebruik altijd zeep- en vuilresten van je gordijn af. Hang het gordijn na een douchebeurt altijd goed ruim uit zodat het snel kan drogen waardoor het langer mooi en lekker fris blijft. Als je het douchegordijn in bad gebruikt laat het dan buiten het bad drogen. Kijk goed op het ingenaaide wasvoorschrift voor extra wasinformatie. Als je het gordijn na het wassen strijkt bevordert dit de waterafstotende eigenschappen doordat de vezels zich weer sluiten. Om de warmte goed in de doucheruimte te houden hang je het douchegordijn zo op dat de onderkant dichtbij de grond komt.

Over de douchegordijnen van Sealskin

Alle designs van de douchegordijnen worden in ons eigen bedrijf ontworpen. Dit onderstreept het Dutch Design karakter van de hele reeks Sealskin douchegordijnen. Innovaties en trends worden op de voet gevolgd en inspiratie voor onze designs vinden wij op internationale beurzen, in bladen, op modeblogs en in de sociale media. Een mooi design douchegordijn onderstreept het karakter van elke badkamer, als eyecatcher of als ondersteunend element.

Over het merk Sealskin

Sealskin is een toonaangevende producent van badkamersanitair en badkameraccessoires met ruim 250 jaar kennis, ervaring en vakmanschap. Ons assortiment van mooie, stijlvolle en vaak vrolijke badkameraccessoires horen bij een complete badkamerbeleving. Daarom hebben wij ook een grote collectie badkameraccessoires waarbij kwaliteit en sfeervol design hand in hand gaan. (EAN code: 8717821454463 Wordt geleverd zonder ringen) (ID: 9200000047738101 Sealskin) Ben je iemand die het graag allemaal zelf doet in Crixhoek ? Sealskin Image Douchegordijn - 180x200 cm - Multi in Crixhoek

Klus materiaal kopen in Limburg

Meestal wordt jouw item “Sealskin Image Douchegordijn – 180×200 cm – Multi” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante tools Douchegordijnen in de streek van Weert (Nederland).

Online in Weert

Er zijn veel manieren om een artikel te bestellen. Onthou dat dit een gekend firma is: mediamarkt …


Er zijn veel winkels nabij Weert. Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol.com www.klussenerop.nl Sealskin Image Douchegordijn - 180x200 cm - Multi in Crixhoek


Reageren is niet mogelijk.