☆☆ Sealskin Pleasure Antislipmat – 54 x 54 cm – Blauw ongeziene prijzen

☆☆ Sealskin Pleasure Antislipmat – 54 x 54 cm – Blauw ongeziene prijzen

Sealskin Pleasure Antislipmat - 54 x 54 cm - Blauw in Ewijk

PVC

De Sealskin Pleasure veiligheidsmat voor in de douche geeft grip bij het in- en instappen van de douchecabine. Door de stevige ondergrond verminderd de kans op uitglijden. De mat blijft stevig op zijn plek liggen door de zuignappen aan de onderkant. Een goede aanvulling dus op elke badkamer! De mat is gemaakt van PVC en is makkelijk schoon te houden omdat het wasbaar is op 30 graden. De mat is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Zo is er een passende antislipmat voor elke stijl badkamer!

Wat zit er in de verpakking

  • Sealskin Pleasure veiligheidsmat

De belangrijkste specificaties

  • Materiaal: PVC
  • Afmetingen: 54 x 54 cm
  • Voorzien van zuignappen
  • Wasbaar op 30 graden

Tips & Tricks

Maak het oppervlak eerst goed droog en vetvrij voordat u de mat aanbrengt. Druk de mat met de zuignappen stevig aan en controleer dan of de mat goed heeft gehecht. Verwijder na het douchen de zeepresten. Zeepresten kunnen gladheid veroorzaken, zelfs in een bad of op een douchevloer met een antislipmat veiligheidsmat.

Sealskin biedt een serie aan safety-producten voor iedere badkamer. Denk bijvoorbeeld aan antislipmatten voor de douche of badkuip, maar ook handgrepen voor bij het bad. Deze producten zijn erop gemaakt om grip te bieden, maar hebben ook een stijlvol design, waardoor het een toevoeging is aan je badkamer.

Over het merk Sealskin

Sealskin is een toonaangevende producent van badkamersanitair en badkameraccessoires met ruim 250 jaar kennis, ervaring en vakmanschap. Ons assortiment van mooie, stijlvolle en vaak vrolijke badkameraccessoires horen bij een complete badkamerbeleving. Daarom hebben wij ook een grote collectie badkameraccessoires waarbij kwaliteit en sfeervol design hand in hand gaan.

(EAN code: 8711131849148 Geschikt voor douche) (ID: 9200000047737941 Sealskin) Ben je een klussenerop in Ewijk ? Sealskin Pleasure Antislipmat - 54 x 54 cm - Blauw in Ewijk

Doe het zelf benodigdheden bestellen in Gelderland

Meestal wordt jouw artikel “Sealskin Pleasure Antislipmat – 54 x 54 cm – Blauw” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede las in de regio van Heumen (Nederland).

Online in Heumen

Er zijn veel manieren om een product te kopen. Weet dat dit een stabiel firma is: Gamma …


Er zijn veel winkels nabij Heumen. Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal WWW.klussenerop.nl Sealskin Pleasure Antislipmat - 54 x 54 cm - Blauw in Ewijk


Reageren is niet mogelijk.