☆☆ Stanley – 22 Delige Pistoolgreep Ratel – Bit – Set ongeziene prijzen

☆☆ Stanley – 22 Delige Pistoolgreep Ratel – Bit – Set ongeziene prijzen

Stanley - 22 Delige Pistoolgreep Ratel - Bit - Set in Purmer

Bit

Met de Stanley 22-delige Pistoolgreep Ratel-Bit-Set ben je ervan verzekerd altijd de juiste schroevendraaier bij de hand te hebben. Ideaal voor al je schroeftoepassingen!

Gebruik

De schroevendraaier is geschikt voor allerlei schroefwerkzaamheden dankzij 22 verschillende bits. De schroevendraaier is voorzien van een pistoolgreep.

Voordelen

Deze tool is ideaal voor verschillende klussen omdat de set vele opzetstukken bevat. Dankzij de handige pistoolgreep kan je overal bij en wordt extra comfort geboden.

Specificaties

  • Stanley 22 -delige Pistoolgreep Ratel-Bit-Set
  • Type booraccessoire: Bit
  • Gewicht: 0,645 kg
  • 1 plooibare pistoolgreep ratel-bit
  • 1 verlengstuk
  • 2 lange bits (Phillips n°2, Parallel 6 mm)
  • 12 standaard bits: Philips n°1, n°2, n°3, Parallel 5, 6, 7 mm – Torx T10, T15, T20 – Zeskant 3, 4, 5 mm
  • 6 doppen 5, 6, 8, 9, 10, 11 mm

Over het merk Stanley

Geen klus klaar je zonder goed gereedschap. Dat begrijpt ook topmerk Stanley, onderdeel van Stanley Black&Decker. Of je nou een ervaren klusser bent of voor het eerst een poging waagt, van je gereedschap verwacht je topprestaties. Stanley heeft voor elke klus geschikt gereedschap in huis. Van een breed scala aan schroevendraaiers tot een waterpas en handzaag. En natuurlijk de bekende stanleymessen. Investeer je in gereedschap van Stanley? Dan ben je altijd zeker van een hoge kwaliteit, een uitgebreide service en uitstekende garantie. Ga ook eens naar de merkenpagina van Stanley om alles te zien. (EAN code: 3253560630225 ) (ID: 9200000020705190 Stanley) Ben je een klussenerop in Purmer ? Stanley - 22 Delige Pistoolgreep Ratel - Bit - Set in Purmer

Doe het zelf materiaal bestellen in Noord-Holland

Meestal wordt jouw item “Stanley – 22 Delige Pistoolgreep Ratel – Bit – Set” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede tools Booraccessoires in de streek van Edam-Volendam (Nederland).

Winkels in Edam-Volendam

Er zijn veel manieren om een artikel aan te schaffen. Weet dat dit een gekend merk is: Hubo enz.


Er zijn tal van winkels nabij Edam-Volendam. Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol www.klussenerop.nl Stanley - 22 Delige Pistoolgreep Ratel - Bit - Set in Purmer


Reageren is niet mogelijk.