☆☆☆ Stanley – 75mm/3″ C – Klem de beste deal

☆☆☆ Stanley – 75mm/3″ C – Klem de beste deal

Stanley - 75mm/3

Met de Stanley 75mm/3″ C-Klem haal je een handige klem in huis met een onbuigbaar design waarmee je keer op keer een feilloos eindresultaat behaalt.

Gebruik

Deze C-Klem is te gebruiken om gelijmde onderdelen tijdelijk aan elkaar vast te klemmen totdat de lijm is opgedroogd. Hij heeft een ijzeren en stalen ontwerp waardoor hij geschikt is voor zware klussen.

Voordelen

Met deze C-Klem heb je extra draaikracht dankzij het grote T-vormige handvat. Het schroefdraad maakt dat deze klem vlot te gebruiken is en uiterst duurzaam is. Hij is afgewerkt met antiroest materiaal waardoor hij beschermd is tegen slijtage.

Specificaties

  • Stanley 75 mm/3″ C-Klem
  • Lengte: 75 mm
  • Gewicht: 670 gram
  • Klemdiepte: 57 mm
  • Klemcapaciteit: 75 mm
  • Klemkracht: 680 kg
  • Type tang: griptang

Verpakkingsinhoud

  • Stanley 75mm/3″ C-Klem

Over het merk Stanley

Geen klus klaar je zonder goed gereedschap. Dat begrijpt ook topmerk Stanley, onderdeel van Stanley Black&Decker. Of je nou een ervaren klusser bent of voor het eerst een poging waagt, van je gereedschap verwacht je topprestaties. Stanley heeft voor elke klus geschikt gereedschap in huis. Van een breed scala aan schroevendraaiers tot een waterpas en handzaag. En natuurlijk de bekende stanleymessen. Investeer je in gereedschap van Stanley? Dan ben je altijd zeker van een hoge kwaliteit, een uitgebreide service en uitstekende garantie. Ga ook eens naar de merkenpagina van Stanley om alles te zien. (EAN code: 3253560830335 ) (ID: 9200000025815271 Stanley) Ben je een klussenerop in Dommelsvoort ? Stanley - 75mm/3

Klus materiaal bestellen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw item “Stanley – 75mm/3″ C – Klem” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede tools Bankschroeven & Klemmen in de regio van Cuijk (Nederland).

Online in Cuijk

Er zijn veel manieren om een product aan te schaffen. Weet dat dit een stabiel firma is: Gamma enz.


Er zijn tal van shops nabij Cuijk. Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol klussenerop.nl Stanley - 75mm/3


Reageren is niet mogelijk.