☆☆ Stanley FatMax – Antivibe Klauwhamer Next Gen – 450gr uitzonderlijke koopjes

☆☆ Stanley FatMax – Antivibe Klauwhamer Next Gen – 450gr uitzonderlijke koopjes

Stanley FatMax - Antivibe Klauwhamer Next Gen - 450gr in Hazerswoude

Klauwhamer | 0,707 kg

De Fatmax Klauwhamer Next Gen van 450 gram heeft een gepatenteerde kop die 25 procent groter is dan de hamer die je nu in je gereedschapskist hebt liggen. Elke klap is dus raak.

Gebruik

Het vernieuwde ontwerp met zachtere handgreep zorgt ervoor dat je comfortabel kunt timmeren. De groot uitgevoerde kop zorgt voor minder missers. Het Antivibe stemvorksysteem beperkt het trillen om je spieren en gewrichten niet te belasten.

Voordelen

De gepatenteerde kop van deze Next Gen klauwhamer is 25 procent groter dan die van traditionele hamers. De handgreep absorbeert trillingen, zodat je geen last krijg van je handen of polsen.

Specificaties

  • Stanley Fatmax Klauwhamer Next Gen 450 gram
  • Anti-Vibratie handgreep
  • Vernieuwd ontwerp en zachtere handgreep
  • Nauwkeurige gebalanceerde kop
  • Antivibe stemvorksysteem om vibratie te beperken

Verpakkingsinhoud

  • Een Fatmax Klauwhamer Next Gen 450 gram

Over het merk Stanley

Geen klus klaar je zonder goed gereedschap. Dat begrijpt ook topmerk Stanley, onderdeel van Stanley Black&Decker. Of je nou een ervaren klusser bent of voor het eerst een poging waagt, van je gereedschap verwacht je topprestaties. Stanley heeft voor elke klus geschikt gereedschap in huis. Van een breed scala aan schroevendraaiers tot een waterpas en handzaag. En natuurlijk de bekende stanleymessen. Investeer je in gereedschap van Stanley? Dan ben je altijd zeker van een hoge kwaliteit, een uitgebreide service en uitstekende garantie. Ga ook eens naar de merkenpagina van Stanley om alles te zien. (EAN code: 3253561512759 ) (ID: 9200000043034150 Stanley) Ben je een Doe Het Zelver in Hazerswoude ? Stanley FatMax - Antivibe Klauwhamer Next Gen - 450gr in Hazerswoude

Doe het zelf gerief kopen in Zuid-Holland

Meestal wordt jouw artikel “Stanley FatMax – Antivibe Klauwhamer Next Gen – 450gr” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele interessante tools Hamers in de streek van Alphen aan den Rijn (Nederland).

Winkels in Alphen aan den Rijn

Er zijn veel manieren om een product te bestellen. Onthou dat dit een gekend firma is: mediamarkt …


Er zijn tal van winkels nabij Alphen aan den Rijn. Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com WWW.klussenerop.nl Stanley FatMax - Antivibe Klauwhamer Next Gen - 450gr in Hazerswoude


Reageren is niet mogelijk.