☆☆ Stanley – Gereedschapskoffer met organizer Click & Connect 20″ Stuntprijzen

☆☆ Stanley – Gereedschapskoffer met organizer Click & Connect 20″ Stuntprijzen

Stanley - Gereedschapskoffer met organizer Click & Connect 20

Gereedschapskoffer

In de Stanley Gereedschapskoffer met organizer Click & Connect twintig inch kun je al jouw gereedschap netjes organiseren en opbergen. Tevens neem je al je gereedschap makkelijk mee naar je volgende klus.

Gebruik

Voor het handig meenemen van je gereedschappen is de Gereedschapskoffer van Stanley ideaal. De koffer bezit over verplaatsbare tussenschotten voor het opbergen en organiseren van je gereedschap en accessoires hoe jij het wil.

Voordelen

Het unieke design heeft ideale verhoudingen voor het opbergen van divers gereedschap, zoals elektrisch- en handgereedschap en de accessoires. De koffer heeft een eenvoudig kliksysteem met afneembare sluitingen, zodat je deze gemakkelijk als een volledige koffer kunt gebruiken of afzonderlijk. Zo hoef je niet heel de koffer mee te nemen, wat handig is voor als je maar een deel nodig hebt bij je klus. De deksel is uitgerust met een organizer voor kleine accessoires en om boren op te bergen. Bovendien heeft de deksel een speciale vergrendelsysteem, zodat je toegang hebt via beide kanten of de deksel volledig los kunt maken.

Specificaties

  • Stanley Gereedschapskoffer met organizer Click & Connect 20”
  • Uniek design met perfecte verhoudingen
  • Eenvoudig kliksysteem
  • Speciaal vergrendelingsmechanisme
  • Afneembare sluitingen
  • Verplaatsbare tussenschotten
  • Organizer in de deksel
  • Afmetingen: 50,7 x 31 x 24,7 cm

Verpakkingsinhoud

  • Stanley Gereedschapskoffer met organizer Click & Connect 20”

Over het merk Stanley

Geen klus klaar je zonder goed gereedschap. Dat begrijpt ook topmerk Stanley, onderdeel van Stanley Black&Decker. Of je nou een ervaren klusser bent of voor het eerst een poging waagt, van je gereedschap verwacht je topprestaties. Stanley heeft voor elke klus geschikt gereedschap in huis. Van een breed scala aan schroevendraaiers tot een waterpas en handzaag. En natuurlijk de bekende stanleymessen. Investeer je in gereedschap van Stanley? Dan ben je altijd zeker van een hoge kwaliteit, een uitgebreide service en uitstekende garantie. Ga ook eens naar de merkenpagina van Stanley om alles te zien. (EAN code: 3253561719622 ) (ID: 9200000025816108 Stanley) Ben je iemand die het graag allemaal zelf doet in De Schatkuil ? Stanley - Gereedschapskoffer met organizer Click & Connect 20

Doe het zelf materiaal kopen in Gelderland

Meestal wordt jouw artikel “Stanley – Gereedschapskoffer met organizer Click & Connect 20″” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede tools Gereedschapopbergers in de regio van Heumen (Nederland).

Online in Heumen

Er zijn veel manieren om een koopwaar te bestellen. Onthou dat dit een gekend firma is: mediamarkt …


Er zijn tal van winkels nabij Heumen. Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol klussenerop.nl Stanley - Gereedschapskoffer met organizer Click & Connect 20


Reageren is niet mogelijk.