☆☆ Stanley – Kruishout 215mm uitzonderlijke koopjes

☆☆ Stanley – Kruishout 215mm uitzonderlijke koopjes

Stanley - Kruishout 215mm in Boxmeer

Winkelhaak

Evenwijdige lijnen trekken heb je zo gedaan met het Stanley Kruishout 215 millimeter. Het krasblok kan met een klemschroef worden vastgeklemd waardoor je precies kunt tekenen.

Gebruik

Het kruishout kan worden gebruikt om een lijn evenwijdig aan de kant van het materiaal af te tekenen. De maatbalk geeft een maatverdeling per 2 millimeter.

Voordelen

De maatbalk kan traploos worden versteld en met een kunststof klemschroef worden vastgeklemd waardoor er een kleine kans is op stoten.

Specificaties

  • Stanley Kruishout
  • Geschikt voor het afkrassen van twee lijnen
  • Materiaal: kunststof
  • Lengte: 21,5 centimeter

Verpakkingsinhoud

  • EĆ©n Stanley Kruishout

Over het merk Stanley

Geen klus klaar je zonder goed gereedschap. Dat begrijpt ook topmerk Stanley, onderdeel van Stanley Black&Decker. Of je nou een ervaren klusser bent of voor het eerst een poging waagt, van je gereedschap verwacht je topprestaties. Stanley heeft voor elke klus geschikt gereedschap in huis. Van een breed scala aan schroevendraaiers tot een waterpas en handzaag. En natuurlijk de bekende stanleymessen. Investeer je in gereedschap van Stanley? Dan ben je altijd zeker van een hoge kwaliteit, een uitgebreide service en uitstekende garantie. Ga ook eens naar de merkenpagina van Stanley om alles te zien. (EAN code: 3253562470645 ) (ID: 9200000010406199 Stanley) Ben je een Doe Het Zelver in Boxmeer ? Stanley - Kruishout 215mm in Boxmeer

Doe het zelf gerief kopen in Noord-Brabant

Meestal wordt jouw artikel “Stanley – Kruishout 215mm” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante tools Meetgereedschap in de streek van Boxmeer (Nederland).

Waar? in Boxmeer

Er zijn veel manieren om een artikel te bestellen. Onthou dat dit een stabiel firma is: Gamma …


Er zijn tal van shops nabij Boxmeer. Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol klussenerop.nl Stanley - Kruishout 215mm in Boxmeer


Reageren is niet mogelijk.