☆ Stanley – Popnageltang MR100 uitzonderlijke koopjes

☆ Stanley – Popnageltang MR100 uitzonderlijke koopjes

Stanley - Popnageltang MR100 in Meerenbroek

Moneertang

Met de Stanley Popnageltang MR 100 verbind je materialen aan elkaar. In de handgreep van de tang zitten extra nozzles en moersleutels zodat je de tang op meerdere formaten popnagels kunt gebruiken.

Gebruik

De popnageltang is te gebruiken om metalen platen aan elkaar te verbinden door middel van popnagels.

Voordelen

De lange ergonomische handgrepen en duurzame gegoten stalen constructie zorgen voor extra gebruiksgemak. Verder heeft de tang een verwijderbare veer, zodat je hier altijd een nieuwe in kunt plaatsen.

Specificaties

  • Stanley Popnageltang MR 100
  • Verwijderbare veer
  • Ergonomische handgrepen
  • Duurzame gegoten stalen constructie
  • Extra nozzles en moersleutels inbegrepen
  • Gewicht: 0,61 kilogram

Verpakkingsinhoud

  • Stanley Popnageltang MR 100

Over het merk Stanley

Geen klus klaar je zonder goed gereedschap. Dat begrijpt ook topmerk Stanley, onderdeel van Stanley Black&Decker. Of je nou een ervaren klusser bent of voor het eerst een poging waagt, van je gereedschap verwacht je topprestaties. Stanley heeft voor elke klus geschikt gereedschap in huis. Van een breed scala aan schroevendraaiers tot een waterpas en handzaag. En natuurlijk de bekende stanleymessen. Investeer je in gereedschap van Stanley? Dan ben je altijd zeker van een hoge kwaliteit, een uitgebreide service en uitstekende garantie. Ga ook eens naar de merkenpagina van Stanley om alles te zien. (EAN code: 3253566053004 ) (ID: 9200000020432622 Stanley) Ben je iemand die het graag allemaal zelf doet in Meerenbroek ? Stanley - Popnageltang MR100 in Meerenbroek

Doe het zelf benodigdheden kopen in Gelderland

Meestal wordt jouw artikel “Stanley – Popnageltang MR100” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede tools Tangen in de streek van Doetinchem (Nederland).

Bestellen? in Doetinchem

Er zijn veel manieren om een product te kopen. Weet dat dit een stabiel merk is: mediamarkt …


Er zijn tal van winkels nabij Doetinchem. Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal klussenerop.nl Stanley - Popnageltang MR100 in Meerenbroek


Reageren is niet mogelijk.