☆ Stanley – Rolbandmaat Max Magnetisch 8m – 28mm Stuntprijzen

☆ Stanley – Rolbandmaat Max Magnetisch 8m – 28mm Stuntprijzen

Stanley - Rolbandmaat Max Magnetisch 8m - 28mm in Heemserveen

Rolmaat | 0,515 kg | Meetbereik: 800 cm

De Stanley Rolbandmaat Max Magnetisch 8 m – 28 mm is dankzij het grote bereik een uiterst handige tool bij het opmeten van grotere oppervlakten.

Gebruik

De rolbandmaat is geschikt voor metingen van metaal en niet-metaal en is voorzien van bladvergrendeling. De handige gepatenteerde ‘multi-catch’ eindhaak kan eenvoudig worden vastgehaakt voor extra gebruikscomfort.

Voordelen

De Stanley Max is beschermd tegen schokken dankzij het Airlock mechanisme. De eindhaak is voorzien van een werkelijke nulstand voor extra precisie en heeft een gepatenteerde Mylar beschermlaag.

Specificaties

  • Stanley Rolbandmaat Max Magnetisch 8 m – 28 mm
  • Meetbereik: 80 cm
  • Gewicht: 0,52 kg
  • Multi-catch eindhaak
  • Airlock mechanisme

Over het merk Stanley

Geen klus klaar je zonder goed gereedschap. Dat begrijpt ook topmerk Stanley, onderdeel van Stanley Black&Decker. Of je nou een ervaren klusser bent of voor het eerst een poging waagt, van je gereedschap verwacht je topprestaties. Stanley heeft voor elke klus geschikt gereedschap in huis. Van een breed scala aan schroevendraaiers tot een waterpas en handzaag. En natuurlijk de bekende stanleymessen. Investeer je in gereedschap van Stanley? Dan ben je altijd zeker van een hoge kwaliteit, een uitgebreide service en uitstekende garantie. Ga ook eens naar de merkenpagina van Stanley om alles te zien. (EAN code: 3253560339593 ) (ID: 9200000010730597 Stanley) Ben je iemand die het graag allemaal zelf doet in Heemserveen ? Stanley - Rolbandmaat Max Magnetisch 8m - 28mm in Heemserveen

Doe het zelf gerief bestellen in Overijssel

Meestal wordt jouw artikel “Stanley – Rolbandmaat Max Magnetisch 8m – 28mm” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via afterpay. 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante tools Meetgereedschap in de streek van Hardenberg (Nederland).

Bestellen? in Hardenberg

Er zijn veel manieren om een artikel aan te schaffen. Weet dat dit een stabiel merk is: Hubo …


Er zijn tal van shops nabij Hardenberg. Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol klussenerop.nl Stanley - Rolbandmaat Max Magnetisch 8m - 28mm in Heemserveen


Reageren is niet mogelijk.