☆☆☆ Tiger Impuls Haak Groot – Chroom ongeziene prijzen

☆☆☆ Tiger Impuls Haak Groot – Chroom ongeziene prijzen

Tiger Impuls Haak Groot - Chroom in Driezum / Driesum

RVS | Chroom

Deze grote haak uit de accessoiresserie Impuls van Tiger is uitgevoerd in geborsteld roestvast staal. De haak heeft een vierkante afdekrozet waarmee u deze over het bevestigingsplaatje heen vastzet, zodat de werkelijke bevestiging uit het zicht verdwijnt.

Wat zit er in de verpakking

  • Haak
  • Bevestigingsplaatje
  • Schroeven en pluggen
  • Nederlandse gebruiksaanwijzing

De belangrijkste specificaties

  • Geborsteld roestvast staal
  • Afmetingen 4,8 x 7,4 x 5,5 cm
  • Totaalgewicht 0,260 kg
  • Schroefbaar (schroeven en pluggen meegeleverd)
  • Garantie is 5 jaar

Tips & Tricks

Wanneer u ervoor kiest om de grote haak aan de muur te plakken, past alleen het plaksysteem Tigerfix1 bij deze haak. Dus let daar goed op bij de aankoop.

Over de serie Impuls

Impuls is een lichtvoetig badkamerconcept, toegankelijk en strak van belijning met accessoires in chroom of een rvs-finish. De lijn is een uitkomst als u slim moet omspringen met de ruimte in uw badkamer. De meubels hebben namelijk maar een diepte van 40 cm. Dankzij de inloopdouchecabine kun je zelfs in een kleine badkamer royaal douchen. Door het ontbreken van profielen blijft de badkamer ruimtelijk ogen.

Over het merk Tiger

Het Nederlandse bedrijf Tiger heeft zich in de jaren gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van badkameraccessoires en -meubels. Tiger biedt haar klanten complete badkamerinrichtingen aan, waarbij het design volledig op elkaar afgestemd is. Van badkamermeubels en douchecabines tot zeepbakjes en handdoekhaakjes. Inmiddels is Tiger uitgegroeid tot een Internationaal bedrijf met het hoofdkantoor nog altijd in Geldrop. Dankzij innovatie, eigentijds design, kwaliteit en functionaliteit heeft het merk haar naam hoog weten te houden. Voor uw badkamer kiest u Tiger. (EAN code: 4008913871409 ) (ID: 9200000040990415 Tiger) Ben je iemand die het graag allemaal zelf doet in Driezum / Driesum ? Tiger Impuls Haak Groot - Chroom in Driezum / Driesum

Klus gerief bestellen in Friesland

Meestal wordt jouw artikel “Tiger Impuls Haak Groot – Chroom” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante tools Handdoekhouders in de regio van Dantumadiel (Nederland).

Winkels in Dantumadiel

Er zijn veel manieren om een artikel te kopen. Onthou dat dit een stabiel merk is: Hubo enz.


Er zijn veel winkels nabij Dantumadiel. Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com WWW.klussenerop.nl Tiger Impuls Haak Groot - Chroom in Driezum / Driesum


Reageren is niet mogelijk.