☆☆☆ Tiger Impuls Toiletrolhouder – RVS de beste deal

☆☆☆ Tiger Impuls Toiletrolhouder – RVS de beste deal

Tiger Impuls Toiletrolhouder - RVS in Pinke(n)veer

De toiletrolhouder uit de accessoiresserie Impuls van Tiger is uitgevoerd in verchroomd roestvast staal en biedt ruimte voor één toiletrol. De toiletrolhouder heeft een vierkante afdekrozet waarmee u de houder over het bevestigingsplaatje heen vastzet, zodat de werkelijke bevestiging uit het zicht verdwijnt.

Wat zit er in de verpakking

  • Toiletrolhouder
  • Bevestigingsplaatje
  • Schroeven en pluggen
  • Nederlandse gebruiksaanwijzing

De belangrijkste specificaties

  • Verchroomd roestvast staal
  • Afmetingen 13,5 x 14,4 x 5,8 cm
  • Totaalgewicht 0,420 kg
  • Schroefbaar (schroeven en pluggen meegeleverd)
  • Houder voor 1 toiletrol
  • Garantie is 5 jaar

Tips & Tricks

Wanneer u ervoor kiest om de toiletrolhouder aan de muur te plakken, past alleen het plaksysteem Tigerfix1 bij dit product. Dus let daar goed op bij de aankoop.

Over de serie Impuls

Impuls is een lichtvoetig badkamerconcept, toegankelijk en strak van belijning met accessoires in chroom of een rvs-finish. De lijn is een uitkomst als u slim moet omspringen met de ruimte in uw badkamer. De meubels hebben namelijk maar een diepte van 40 cm. Dankzij de inloopdouchecabine kunt u zelfs in een kleine badkamer royaal douchen. Door het ontbreken van profielen blijft de badkamer ruimtelijk ogen.

Over het merk Tiger

Het Nederlandse bedrijf Tiger heeft zich in de jaren gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van badkameraccessoires en -meubels. Tiger biedt haar klanten complete badkamerinrichtingen aan, waarbij het design volledig op elkaar afgestemd is. Van badkamermeubels en douchecabines tot zeepbakjes en handdoekhaakjes. Inmiddels is Tiger uitgegroeid tot een Internationaal bedrijf met het hoofdkantoor nog altijd in Geldrop. Dankzij innovatie, eigentijds design, kwaliteit en functionaliteit heeft het merk haar naam hoog weten te houden. Voor uw badkamer kiest u Tiger. (EAN code: 4008913865422 ) (ID: 9200000040990165 Tiger) Ben je een klussenerop in Pinke(n)veer ? Tiger Impuls Toiletrolhouder - RVS in Pinke(n)veer

Klus gerief bestellen in Zuid-Holland

Meestal wordt jouw item “Tiger Impuls Toiletrolhouder – RVS” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele interessante tools Toiletrolhouders in de regio van Giessenlanden (Nederland).

Online in Giessenlanden

Er zijn veel manieren om een product te kopen. Weet dat dit een stabiel firma is: mediamarkt …


Er zijn veel shops nabij Giessenlanden. Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal www.klussenerop.nl Tiger Impuls Toiletrolhouder - RVS in Pinke(n)veer


Reageren is niet mogelijk.