☆ Tiger Items Toiletborstelhouder Glas – RVS Stuntprijzen

☆ Tiger Items Toiletborstelhouder Glas – RVS Stuntprijzen

Tiger Items Toiletborstelhouder Glas - RVS in Kapellen (Vl.Br.)

De hangende vierkante toiletborstelhouder uit de accessoiresserie Items van Tiger is uitgevoerd in glanzend roestvast staal gecombineerd met een ronde matglazen pot. De toiletborstelhouder heeft tevens een vierkante afdekrozet waarmee u de houder over het bevestigingsplaatje heen vastzet, zodat de werkelijke bevestiging uit het zicht verdwijnt.

Wat zit er in de verpakking

  • Toiletborstelhouder matglas
  • Toiletborstel met deksel
  • Bevestigingsplaatje
  • Schroeven en pluggen
  • Nederlandse gebruiksaanwijzing

De belangrijkste specificaties

  • Gepolijst roestvast staal
  • Afmetingen 10,5 x 39,5 x 13 cm
  • Totaalgewicht 1,802 kg
  • Schroefbaar (schroeven en pluggen meegeleverd)
  • Garantie is 5 jaar

Tips & Tricks

Het deksel van de toiletborstel valt, door de speciale constructie, naadloos in de houder. Voorkom dat er water blijft staan in de cilinder van de houder. Spoel de toiletborstel geregeld uit met chloor voor goede hygiëne.

Over de serie Items

Het Items badkamerconcept is stoer en verfijnd tegelijk door zijn robuuste vormgeving in combinatie met vierkante vormen. De accessoires zijn uitgevoerd in geborsteld of gepolijst roestvast staal.

Over het merk Tiger

Het Nederlandse bedrijf Tiger heeft zich in de jaren gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van badkameraccessoires en -meubels. Tiger biedt haar klanten complete badkamerinrichtingen aan, waarbij het design volledig op elkaar afgestemd is. Van badkamermeubels en douchecabines tot zeepbakjes en handdoekhaakjes. Inmiddels is Tiger uitgegroeid tot een Internationaal bedrijf met het hoofdkantoor nog altijd in Geldrop. Dankzij innovatie, eigentijds design, kwaliteit en functionaliteit heeft het merk haar naam hoog weten te houden. Voor uw badkamer kiest u Tiger. (EAN code: 4008912849010 ) (ID: 9200000010413720 Tiger) Ben je iemand die het graag allemaal zelf doet in Kapellen (Vl.Br.) ? Tiger Items Toiletborstelhouder Glas - RVS in Kapellen (Vl.Br.)

Doe het zelf gerief kopen in Vlaams Brabant

Meestal wordt jouw item “Tiger Items Toiletborstelhouder Glas – RVS” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. 2019 belooft een boeiende tijd te worden met betrekking tot enkele goede tools Toiletborstels in de streek van Glabbeek-Zuurbemde (België).

Online in Glabbeek-Zuurbemde

Er zijn veel manieren om een product te bestellen. Weet dat dit een stabiel merk is: Gamma enz.


Er zijn tal van winkels nabij Glabbeek-Zuurbemde. Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com www.klussenerop.nl Tiger Items Toiletborstelhouder Glas - RVS in Kapellen (Vl.Br.)


Reageren is niet mogelijk.