☆☆ Tiger Items Toiletrolhouder – Chroom de beste deal

☆☆ Tiger Items Toiletrolhouder – Chroom de beste deal

Tiger Items Toiletrolhouder - Chroom in Bussum

De toiletrolhouder uit de accessoiresserie Items van Tiger is uitgevoerd in glanzend roestvast staal en biedt ruimte voor één toiletrol. De toiletrolhouder heeft een vierkante afdekrozet waarmee u de houder over het bevestigingsplaatje heen vastzet, zodat de werkelijke bevestiging uit het zicht verdwijnt.

Wat zit er in de verpakking

  • Toiletrolhouder
  • Bevestigingsplaatje
  • Schroeven en pluggen
  • Nederlandse gebruiksaanwijzing

De belangrijkste specificaties

  • Gepolijst roestvast staal
  • Afmetingen 17,1 x 5,2 x 8,8 cm
  • Totaalgewicht 0,404 kg
  • Schroefbaar (schroeven en pluggen meegeleverd)
  • Houder voor 1 toiletrol
  • Garantie is 5 jaar

Tips & Tricks

Wanneer u ervoor kiest om de toiletrolhouder aan de muur te plakken, past alleen het plaksysteem Tigerfix1 bij dit product. Let daar goed op bij de aankoop.

Over de serie Items

Het Items badkamerconcept is stoer en verfijnd tegelijk door zijn robuuste vormgeving in combinatie met vierkante vormen. De accessoires zijn uitgevoerd in geborsteld of gepolijst roestvast staal.

Over het merk Tiger

Het Nederlandse bedrijf Tiger heeft zich in de jaren gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van badkameraccessoires en -meubels. Tiger biedt haar klanten complete badkamerinrichtingen aan, waarbij het design volledig op elkaar afgestemd is. Van badkamermeubels en douchecabines tot zeepbakjes en handdoekhaakjes. Inmiddels is Tiger uitgegroeid tot een Internationaal bedrijf met het hoofdkantoor nog altijd in Geldrop. Dankzij innovatie, eigentijds design, kwaliteit en functionaliteit heeft het merk haar naam hoog weten te houden. Voor uw badkamer kiest u Tiger. (EAN code: 4008912840000 ) (ID: 9200000047449991 Tiger) Ben je iemand die het graag allemaal zelf doet in Bussum ? Tiger Items Toiletrolhouder - Chroom in Bussum

Klus gerief kopen in Noord-Holland

Meestal wordt jouw artikel “Tiger Items Toiletrolhouder – Chroom” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante tools Toiletrolhouders in de regio van Bussum (Nederland).

Waar? in Bussum

Er zijn veel manieren om een artikel aan te schaffen. Weet dat dit een stabiel firma is: Gamma enz.


Er zijn veel shops nabij Bussum. Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol www.klussenerop.nl Tiger Items Toiletrolhouder - Chroom in Bussum


Reageren is niet mogelijk.