☆ Tiger Universeel Toiletborstel – RVS geborsteld Stuntprijzen

☆ Tiger Universeel Toiletborstel – RVS geborsteld Stuntprijzen

Tiger Universeel Toiletborstel - RVS geborsteld in Merendree

RVS

De Tiger Toiletborstel RVS is een robuuste wc-borstel. Het fraaie design met een kunststof borstel en RVS steel zorgt ervoor dat deze duurzame toiletborstel met een goed uiterlijk zijn werk doet in de badkamer.

Wat zit er in de verpakking

  • Toiletborstel

De belangrijkste specificaties

  • Materiaal: RVS
  • Gewicht: 0,145 kg

Voordelen

De toiletborstel is gemaakt van Roestvast staal.

Over de accessoires van Tiger

De Diverse Accessoires serie vanTiger biedt verschillende accessoires voor het toilet dat in of apart van de badkamer staat. Dankzij hun minimalistische design zijn ze te combineren met sanitair van verschillende stijlen.

Over het merk Tiger

Het Nederlandse bedrijf Tiger heeft zich in de jaren gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van badkameraccessoires en -meubels. Tiger biedt haar klanten complete badkamerinrichtingen aan, waarbij het design volledig op elkaar afgestemd is. Van badkamermeubels en douchecabines tot zeepbakjes en handdoekhaakjes. Inmiddels is Tiger uitgegroeid tot een Internationaal bedrijf met het hoofdkantoor nog altijd in Geldrop. Dankzij innovatie, eigentijds design, kwaliteit en functionaliteit heeft het merk haar naam hoog weten te houden. Voor uw badkamer kiest u Tiger. (EAN code: 4008913275061 ) (ID: 9200000040990387 Tiger) Ben je iemand die het graag allemaal zelf doet in Merendree ? Tiger Universeel Toiletborstel - RVS geborsteld in Merendree

Klus materiaal kopen in Oost-Vlaanderen

Meestal wordt jouw artikel “Tiger Universeel Toiletborstel – RVS geborsteld” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele interessante pgt Toiletborstels in de streek van Nevele (België).

Online in Nevele

Er zijn veel manieren om een koopwaar aan te schaffen. Onthou dat dit een stabiel merk is: Gamma enz.


Er zijn tal van shops nabij Nevele. Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal www.klussenerop.nl Tiger Universeel Toiletborstel - RVS geborsteld in Merendree


Reageren is niet mogelijk.