☆ TRIANGLES BLAUW 180 uitzonderlijke koopjes

☆ TRIANGLES BLAUW 180 uitzonderlijke koopjes

TRIANGLES BLAUW 180 in Westerhoeven

Polyester | 200 x 180 x 0,01 cm (lxbxh)

De inspiratie voor het ontwerp van dit gordijn is gevonden in het blauwe servies wat zowel in Zuid-Europa als in Japan veel te zien is. Het Triangles douchegordijn van Sealskin zorgt ervoor dat je badkamer netjes droog blijft tijdens het douchen en geeft daarbij aan je badkamer een goede sfeer waarin douchen elke dag weer een genot wordt.

Verpakkingsinhoud
•Douchegordijn Triangles
•Wasvoorschrift
•Het douchegordijn wordt geleverd zonder ringen.

Sealskin heeft diverse ringen, haken en klemmen in het assortiment om het douchegordijn mee op te hangen.

Belangrijkste specificaties
•Materiaal: Polyester
•Afmetingen: 180 cm breed en 200 cm hoog

Spoel na gebruik altijd zeep- en vuilresten van je gordijn af. Hang het gordijn na een douchebeurt altijd goed ruim uit zodat het snel kan drogen waardoor het langer mooi en lekker fris blijft. Als je het douchegordijn in bad gebruikt laat het dan buiten het bad drogen. Kijk goed op het ingenaaide wasvoorschrift voor extra wasinformatie. Als je het gordijn na het wassen strijkt bevordert dit de waterafstotende eigenschappen doordat de vezels zich weer sluiten. Om de warmte goed in de doucheruimte te houden hang je het douchegordijn zo op dat de onderkant dichtbij de grond komt.

Alle designs van de douchegordijnen worden in ons eigen bedrijf ontworpen. Dit onderstreept het Dutch Design karakter van de hele reeks Sealskin douchegordijnen. Innovaties en trends worden op de voet gevolgd en inspiratie voor onze designs vinden wij op internationale beurzen, in bladen, op modeblogs en in de sociale media. Een mooi design douchegordijn onderstreept het karakter van elke badkamer, als eyecatcher of als ondersteunend element.

(EAN code: 8717821617141 ) (ID: 9200000058231077 Sealskin) Ben je een klussenerop in Westerhoeven ? TRIANGLES BLAUW 180 in Westerhoeven

Klus gerief bestellen in Overijssel

Meestal wordt jouw bestelling “TRIANGLES BLAUW 180” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook prepaid betalen. 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede tools Douchegordijnen in de regio van Twenterand (Nederland).

Online in Twenterand

Er zijn veel manieren om een product aan te schaffen. Onthou dat dit een stabiel merk is: Hubo …


Er zijn tal van shops nabij Twenterand. Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal WWW.klussenerop.nl TRIANGLES BLAUW 180 in Westerhoeven


Reageren is niet mogelijk.